Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aliksandra

co lepsze rozwodnik z dziećmi czy stary kawaler ?

Polecane posty

oczywiście rozwodnik płaci alimenty na 2 dzieci i ma widzenia w niedziele z dziećmi -32 lata czy kawaler 36 lat spokojny w okularach - mam obawy, że go żadna nie chciała :-O na co byście się zdecydowały ?

Gość rerrrrer
najlepsze jest to-wybierz mi serek spod napletka ,rozgniataj go potem i rozgrzewaj w swych delikatnych paluszkach a następnie patrzac mi porzadliwie prosto w oczy wąchaj go z namiętnością

Gość maturka
Na pewno nie na rozwodnika. Problem jest nawet wtedy, gdy dzieci już są dorosłe i samodzielne. A "widzenia" z dziećmi to także widzenia z byłą żoną. W 99% sprawdza się powiedzenie, że "stara miłość nie rdzewieje". Po co mi taka wątpliwa "konkurencja"?

Gość gizi
aleksandra,rozwin remat

jestem na początku znajomości, przecież nie wychodzę za mąż :-) tak ogólnie przeanalizować co lepsze stary kawaler bardzo nieśmiały, można nim rządzić rozwodnik ma gadane i bajer no i 2 dzieci jeden chodzi do 1 klasy, drugi w przedszkolu, była żona ma już narzeczonego

Gość odswiezam

Gość ada4P
kumpela ma podobny dylemat: u niej w grę wchodzi mójdziutki bo młodszy od niej o 2 lata kawaler z dzieckiem płacący alimenty i sporo starszy bo 8 lat stary kawaler Też nie wiem co jej poradzić

Gość w_iem
a poznał Twoją cipę?

Gość ehh te paskudniki
na tego który mi odpowiada, pociąga, do niczego bym się nie zmuszala wiec pytanie z tych durnowatych

Gość Złota_Lilia90
Wolałabym starego kawalera, oczywiście pod warunkiem, że nie byłby dziwakiem, a jego samotność nie wynikałaby z tego, że nie potrafi żyć z drugim człowiekiem. Gdyby tak było to nie chciałabym żadnego z tych dwóch.

Gość rthfghf
to zalezy od człowieka a nie jego sytuacji zyciowej...