Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testy owulacyjne 2009

Test owulacyjny - interpretacja wynikow

Polecane posty

test robie od 13 dc. dziś jest 18 dc - do 17 dc caly czas byla jedna kreska mocna i druga bardzo slaba. dzis ta druga jest minimalnie ciemniejsza niz w poprzednich dniach. miala tak ktoras? czy to znaczy ze jutro bedzie jeszcze mocniejsza i gdy bedzie mocniejsza niz kontrolna to oznacza nadchodzaca owulacje? a miala ktoras tak jak ja ze ta druga kreska caly czas jest bardzo blada? w poprzednich cyklach jak robilam to tej drugiej nie bylo. tylko przed sama owulacja...

owulacja przed toba

wiesz ja w poprzednim cyklu mialam tak ze jednego dnia mialam jasna pozniej nastepnego dnia byla ciemniejsza od kontrolnej a kolejnego byla taka jak kontrolna za to w tym miesiacu mialam dziewna sytuacje ???? zrobilam test 9dc i kreska byla prawie tak ciemna jak kontrolna ciutke bladsza pojechalismy do znajomych i 10dc nie robilam testu za to 11dc byla juz slaba kreska 12tez 13 nie bylo wcale ?

Gość emmammcia
czyli ok 10 dc mialas owulacje

heh no wlasnie sobie teraz policzylam i w zeszlyum miesiacu bylo tak samo wlasnie 9 i 10 dc kreska byla ciemna a jakos tak za wczesnie mi sie wydawalo na ta owulacje chodz i sluz byl co mnie zdziwilo przytulanki tez byly wiec moze i owocnie :)

Gość kocurek111
hejka!ja w tym miesiacu robilam sobie testyowul. i do 16 dc wychodzily mi negatywne:(okazala sie ze mialam miesiac bezowulacyjny:((dostalam CLOMID i 11dc ide na monitoring:)