Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maliiNL

MAtura 2009 zostało ok 91 dni tylko

Polecane posty

Gość maliiNL

i ja już nie mogę nawet się uczyć , czuje że nie zdam jaaaa od września tak szybko zleciało miałam tylke zrobić a nic chyba się nie nauczyłam. nawet teraz zamiast robić zadania siedze na kafe , a jjak u Was ???

Gość lariCC
ja jestem dopiero w I klasie,ale tez juz mysle bardzo powaznie, Kochana nie martw sie,tylko bierz sie do roboty..ja mialam niewyobrazalne problemy z chemią,jestem na biol-chem-fizie(teraz mam 4 w elitarnym liceum) Duzo pracy,ale sie udalo..A co bedziesz zdawac

maturę dość łatwo zdać tylko że jak się nie przyłoży to nie zda się jej "wysoko" choć od tej zasady są wyjątki (np. ja :p)

Gość lariCC
pewnie masz racje..tak samo moj kolega,ale ja np. bede zdawac mat(moj rocznik ma obowiazkowo)+ang -podstawa, rozszerzenie z biol, rozszerzenie z chem i rozszerzenie z pol..fizykę sobie odpuszczam..a TY maliiNL??

Gość maliiNL
zdaje chemie roz. i matme roz. Czasami wszystko jest ok, ale gdy myślę o tym że będę miała 2/3 godz. i one o wszystkim zadecydują, a ja po ich upływie nic nie będę mogła zmienić ....... to mnie przeraża. nawet na próbnej cały ten klimat był tragiczny :( i przez pieresze 30 min. wszystko ale to dosłownie wszystko zapomniałam, i pisałam takie herezje. jak oddali już sprawdzone arkusze to nie mogłam uwierzyć że coś takiego napisałam Boże boje się że tak samo będze na tej prawdziwej :(

maliiNL pierwsze co to musisz podejść do matury tak jak do zwykłego sprawdzianu i nie stresować się bardzo to tylko sprawdzian tylko tyle że zamiast oceny dostaniesz dyplom i tyle

Gość lariCC
Dokładnie.Ale wez jeszcze pod uwage to ze chemia i matma to przedmioty scisle,w wiekszosci nie musisz sie ich uczycc,tylko zrozumiec..hmm..moze troche chemie..

Gość lariCC
jak idzie?:D