Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_znakomy

jak rozpoznac ze podobam sie dziewczynie??

Polecane posty

Gość nie_znakomy

Gość pseudomad
zacznie cie adorowac, niechcąco dotykac. czesciej z Toba rozmawiac:)

Gość sutki jej stwardnieją
i staną sie jak wentyle od Jelcza

Gość nie_znakomy
to nie znajac jej mam ja za sutki lpac ta?? heh dobre ;d

po prostu zacznie zwracać na ciebie większa uwagę częściej będzie z tobą rozmawiać zagadywać do ciebie itd

Leviatan, ale takie cos to tez bedzie jak dziewczyna pokuma, ze moze miec dobrego przyjaciela, czytaj, "spowiednika" :D gosc bedzie robił za oparcie duchowe, a ona i tak "we wiadomym celu" pójdzie do innego :D sprawdzone & potwierdzone.

Gość nie_znakomy
222 zagadzam sie :)

no dawno temu, z niezła umiejętnoscią słuchania to robiłem za spowiednika, a potem jak w koncu podłapałem na jakie tematy nalezy zjeżdzać, to się skończyły studia i zaczeła praca zawodowa.. i doopa :D w tygodniu nie bardzo, bo padam, a w weekend ...to sie wszyscy ode mnie odp... bo śpię :D no i jest jak jest :classic_cool: nie znakomy moim zdaniem obserwuj czy się garnie do ciebie, a za najdalej tydzien, dwa zacznij schodzic na te tematy :D i obserwuj co sie dzieje dalej jak "w to" idzie to ok, jak nie, to... sam bedziesz wiedział czy to ma przyszłosc :P nie napieraj, ale niech to bedzie jakos obecne .. oswajaj ją z tym :classic_cool:

Gość szparek
222 Potwierdzam Twoja tezę.

Gotowiec dla fajtłapy: Podejdź do dziewczyny i powiedz, że wygrałeś 2 bilety do kina na jakiś film i chętnie poszedłbyś na niego z nią. I czy ona ma na to ochotę. P.S. Szczegóły techniczne (co to za film, jak wygrałeś bilety) musisz sam dopracować przed tym, żebyś wiedział, co odpowiedzieć na ewentualne pytania.

Gość Nać89_11
jeśli szuka Twojego wzroku i często Cię obserwuje, to wiadomym jest, że podobasz się jej :)