tinella 0 Napisano Luty 1, 2009 cześć dziewczyny, chciałam się Was poradzić, czy spóźniony okres po odstawieniu tabletek to naturalny objaw? W sumie to spóźnia mi się okrez dopiero 2 dzień (powinnam dostać w pt), ale po prawie 3 latach brania bez przerwy to chyba muszę być bardziej cierpliwa wobez swoich jajników:) jestem typową panikarą, więc będę wdzięczna za każdy uspakajający wpis :) dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to normalne Napisano Luty 1, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia333 0 Napisano Luty 1, 2009 mnie sie opóźniła o cały tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roxi291290 0 Napisano Luty 1, 2009 Twierdze iż jest to całkiem normalne zjawisko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justazg 0 Napisano Luty 1, 2009 to naprawde normalne, ja po 2 latach brania dostalam po 46 dniach...tez sie balam, ale potem juz sie unormuje, daj czas organizmowi na przestawienie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tinella 0 Napisano Luty 2, 2009 dzięki dziewczyny! jesteście super:) myślę podobnie jak Wy, ale jestem maksymalną panikarą i zawsze automatycznie się nakręcam:) fajnie, że są takie miłe babki, które podzielą się doświadczeniem, pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach