Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiula86

Co na walentynki dla narzeczonego?

Polecane posty

Jak w temacie.Jestesmy juz troche ze sobą i mam dylemat bo nie wiem co wymyslic a nie chce sie powtorzyc.Z prezentow byly m.in. łancuszek,perfumy,koszula wyjsciowa,sweter,telefon i cala masa innych dlatego nie mam juz weny.Pomozecie?A wy co planujecie i jak spędzacie ten dzień?

Gość pan bałagan
możesz go rzucić i podobne prezenty kupić mi będziesz miała spokój na dwa lata.

Gość dfghj
ja swojema dam dobre du..... hahaha

Poważnie pytam...!!!Jak macie głupkowate teksty pisać to lepiej się wogóle nie wypowiadajcie.nikt wam nie karze tu wchodzic...

Gość pan bałagan
Kasiula "to" pytanie jest wałkowane już od tygodnia i ciągle ktoś zakłada topik : "co dla chłopaka na walentynki" dosłownie trzy lub cztery strony dalej jest taki topik

Dobra- ja akurat moge to traktowac jako rocznice bo tez w tym czasie wypada- to dla tych co nie lubią/nie obchodza walentynek :)Teraz bedą lepsze pomysły? :)

To co,rocznic też nikt nie obchodzi i nie świętuje?Ciekawe...cos mi sie wierzyc nie chce...:/

Gość kwiatkowska_q
Hmmmm cieżko tak wymyslec na poczekaniu. Ja w tamtym roku zaskoczyłam ukochanego małą róza , wiec i w tym roku tez tak zrobie. Wiem ze dziewczyna nie powinna dawac kwiatów bo moze nie wypada ale jemu ten pomysł bardzo sie wówczas spodobał www.roze.pl