Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...M

Jemu się nie chce seksu

Polecane posty

Gość ...M

Wiesz, mam 23 lata, jestem atrakcyjną kobietką i mam podobny problem z moim narzeczonym. Jestem szczupła, zgrabna, mam pełny biust i ładne blond włosy - nie powinnam się martwić o dobry seks. Ale od kiedy zamieszkaliśmy ze sobą 2.5 roku temu - seks jest coraz rzadziej, coraz słabszy (ostatnio np kochaliśmy się w Nowy Rok - miesiąc temu!) Wszystkie moje przyjaciólki sa w szoku, radzą mi abym jak najszybciej zaczeła reagowac bo później bedzie tylko gorzej. Dla niego bardziej liczy sie gra komputerowa niż ja, ile razy zasypiałam sama w łóżku czekając az skonczy grać. Jestem załamana. Jego koledzy okazują mi wieksze zainteresowanie niz on- zenada. Nie wiem co mam robic- czy zerwacx zareczyny, czy starac się go jakoś skuteczniej wabic (ale ile można? Jestem bardzo pomysłowa kobietą w łóżku i próbowałam już wszystkiego. Erotyczna bielizna, niebanalne pomysły, ba! nawet zorganizowałam trójkącik z moja koleżaną (to mu sie akurat podobało, nie dziwię się) i co ? i nic.j Jestesmy juz ze sobą ponad 3 lata, kocham go, nie zdradze i nie rzuce

Gość z fantazja
zdradzaj go i tyle albo zamieszkajcie z kolezanka:)

Gość ...M
Oj sorki , nie przeszukałam dobrze spisu:)

Gość ...M
z fantazja Pociągają mnie faceci, akcja z koleżanką była jednorazowa - dla niego.

Gość jestes gupiom lafiryndom

Gość z fantazja
skoro nie chcesz go zostawic to znajdz sobie kochanka...