Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haada

czy dziewczyna ktora ma chlopaka moze...

Polecane posty

Gość haada
dziękuję za te poważne odpowiedzi, powiem szczerze ze ja na serio juz trzezwo nie mysle, mam dosc jego wypominania co ze mnie za zla dzieczyna, egoistka, wiecie jak sie slyszy to non stop to w koncu zaczelam tak myslec , ze moze faktycznie to nie wporzadku w stosunku do niego. Pytalam czy pojedzie z nami , powiedzial ze nie ma tyle pieniedzy i niech mi sie nie wydaje ze pojade sama. On tez przeczytal ten artykul na onecie :) to wtedy juz w ogole "oszalał". A my chcemy po prostu odpoczac po tych studiach ,zrobic sobie taka szalona nagrode :) czy to cos zlego? Ogolnie on jest bardzo zazdrosny i moze to jest tez powodem tej sytuacji..

Gość haada
moze jeszce ktos się wypowie..:)

Gość beznadziejny jest

Gość Egoistka z wyboru
Jakbym miała taki wybór to bym pojechała z koleżanką... Raz w życiu może ci się to zdarzyć, a on przeżyje bez ciebie chyba, nie? Potraktujcie ten wyjazd jako test wytrzymałości waszego związku.. Jeżeli on cię bardzo kocha to powinien pozwolić i ci zaufać..

Gość haada
:)

Gość a potem po powrocie
założyć temat, zakochałam się w boskim egipcjaninie, czy jakimś tam arabusie :D:D:D:D:D:D

Gość Lady Z.
Szkoda by mi bylo ogladac takie piekne miejsce bez niego. Chcialabym zeby on tez je zobaczył. Ciagle bym o nim myslala... Wolałabym poczekac jakis rok czasu, zeby on tez uzbieral kase i wyruszyc wieksza ekipa.

Gość haada
ale nie chodzi o to ze on nie ma kasy , tylko ze mu szkoda na wycieczke po prostu... powiedzial ze 1000 moze dac , ale nie ma takich cen..

Gość haada
Lubię opierdalać kebaby wyznawcom allaha.

Gość ja bym pojechala