Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgjkl..dd

Pomocy

Polecane posty

Gość hgjkl..dd

Chciałem Cię przeprosić jeśli kiedykolwiek zrobiłem coś źle, sprawiłem Ci przykrość. Jeśli nie zrobiłem to nie szkodzi wyprzedzić fakty. Myliłem się co do Ciebie... pisząc to też mogę się mylić bo opieram się na pewnym fakcie, który jak to zwykle bywa może okazać się kłamstwem, ale zakładając, że ludzie są dobzi muszę przyznać, że jesteś dobrą osobą. Mimo że nie mogę złapać z Tobą kontaktu powinienem być Ci wdzięczny za to jak się zachowałaś, gdybym o tym wiedział pewnie nie zachowywałbym się jak... palant? Napisał to kolega z ktorym długo nie gadalam bo ferie byly itd. ale zaczynam sie go bać... bo często mi cos w tym stylu pisze i przeprasza,a nic sie miedzy nami złego nie dzieje.. jakby był chory psychicznie.. dostaje dziwne wiadomosci na kom. dzwonią do mnie zastrzezone numery.. co ja mam o tym myślec? przeciez to jest chore

Gość jkghjs
Kocborowo jak nic

Gość hgjkl..dd
aaha.. ;] wszystko zrozumialam

Gość KAśka tryska cytrna
może zrobil cos o czym Ty nie wiesz i przeprasza Cię w razie gdybys sie o tym dowiedziala?

Gość shssd
Kocborowo potocznie Szpital dla Psychicznie i Nerowo Chorych

Gość hgjkl..dd
no i co w związku z tym szpitalem? ze kto powinien tam niby isc ja ,czy on? bo tak napisalas/łes ,ze trudno sie domyslec o co konkretnie chodzi