Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociczkaa

czy kochaliście się w samolocie ?

Polecane posty

hmmmm... lece w czerwcu z moim Ukochanym do Grecji i zamierzamy to zrobić na pokładzie samolotu... :) kochaliście się w samolocie ? jak było ? :D

Gość pilniczek
Naogladalas sie chyba za duzo filmow i chesz byc taka coooool:D:D

Gość w prawie wszystkich liniach je
st to zabronione. niewykluczone, że zmusicie w ten sposób samolot do powrotu a co za tym idzie zostaniecie obciążeni kosztami (w ciągu ostatnich trzech miesięcy dwukrotnie o takiej sytuacji słyszałam)

Gość hghhghggh
HAHAHAHAHHA zrób mu lepiej loda nie ruszając się z waszych miejsc :P

Gość uważaj żeby ci sie udało ....
w pociągu , na drągu , w przeciągu :P:P

widać, że dziewczę pierwszy raz się samolotem wybiera i fantazujeje przy okazji

HMM.. ale czemu zabronione ? to nie można iść razem do toalety ? to będzie nasz pierwszy lot..

Gość fkfkfk
Co za kociczka-matoliczka. Byłaś, kretynko, kiedyś w sraczu w samolocie????

Gość fajnie ale niestety
nie za bardzo polecam . jestem stewardessa i wiem ze gdybym was przylapala to nie byloby wam do smiechu ! Niestety nie wolno a o udaniu sie do toalety we 2 mozecie sobie pomarzyc .......

jesteśmy dorośli ja 18 on 22 czy coś w tym złego że chcemy to przeżyć na pokładzie samolotu ? każdy w życiu chce zrobić coś szalonego, no chyba,że z was tacy nudziarze...

dziecko po 1. toaleta jest malutkaaaaaaaaaaaaaaaaa. po 2. na 160 ludzi są 2 toalety i wieczna kolejka także przestań marzyć

nie można i już. w usa i uk nawet byłoby podejrzenie o terroryzm i doszłaby groźba odsiadki :)

Gość fkfkfk
No miałam rację, durne dziewczę z prowincji. Nie nie można. Sracze są tak małe, że z trudem mieści się jedna osoba to raz, dwa, będziecie do tego sracza wchodzić na oczach innych pasażerów, trzy jak już się tam wtłoczycie, i od razu ktoś nie zawiadomi załogi, to zawiadomi ją wtedy, jak tam trochę posiedzicie, a komuś będzie się chciało rzygać na przykład.

stewardesso- latasz , masz doświadczenie, często się zdarzają takie przypadki w samolocie ? tak pilnujecie, zeby 2 osoby razem do toalety nie poszły ?

Gość wiktorjanka
między szaleństwem a bezdenną głupotą jest jak widać cienka granica :P

hahahha masz 18 lat więc NIE jesteś dorosła. pełnoletnia owszem, ale dorosła na pewno nie. nie widziałam nigdy, ale to przenigdy dorosłej osiemnastolatki

Gość lostka
Ale jestes glupia dziewczynko:D pop ierwsze kibelej jest strasznie maly, ciagle sa kolejki, lecisz pewnie malutkim samolotem, wiec wszystko bedzie slychac, a po za tym pewnie bedziesz srala w gacie ze strachu:D A teraz idz obejrzyj sobie dobranocke:D

Gość gkkggggggggg
Co ci się idiotko wydaje, że tam jest rząd toalet jak w supermarkecie???????? Co jest w tym złego???? A no to durna pało, że zablokujecie ten sracz, i sto ileś osób będzie przebierać nogami!!!!

Gość gkkggggggggg
Głupota 18-letni srajdul naprawdę nie zna granic.

myślałby kto jakie to się cnotki znalazły, nie jedna osoba kochała się w samolocie i żyje...

Gość samiku
Poza tym tobie głupia dupo w ogóle wydaje się, że rżnięcie się w publicznym miejscu to jest coś co ci się należy, bo masz 18-lat. Wszystko jedno gdzie jest ten sracz - dupczenie sie tam może ci zawszem przysporzyć problemów, bo od tego masz własne łóżko, kretynko.

Gość stewardessa juz ci pisalam
nie polecam mowie ci raz jeszcze ! zlapia was i bedzie dym ! i jeszcze wszyscy beda sie smiac z was . ale ja lubie takich pasazerow bo dla zalogi jest weselej ! narobisz sobie siary i tyle . jaka linia lecisz?

Gość samiku
Jezu, durna smarkulo, nie cnotki, tylko ci ludzie racjolnalnie tłumaczą, dlaczego to jest bardzo głupi pomysł.

taa... projekt ci nie wyszedł. widać już wyraźnie, że to prowokacja. zresztą słaba trochę. :)

Gość co za głupia dupa
Trzeba nie mieć za grosz wyobraźni, żeby coś takiego wymyśleć. Czy rozumiesz dziewczynko, ze sracz jest jeden, wejscie do niego na oczach wszystkich, a po drodze kolejka??????? Do tego miejsca jest na JEDNA osobę. Tyle.

Gość kibelek w samolocie
Jak ja uwielbiam takie 18stki, ktore mysla, ze juz sa takie dorosle i wszystko wiedza o seksie:D:D

Gość co za głupia dupa
Myślę niestety, że to nie jest prowokacja. Idiotki są wśród nas, a na kafe przeważają.:(