Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociczkaa

czy kochaliście się w samolocie ?

Polecane posty

Gość co za głupia dupa
"Jak ja uwielbiam takie 18stki, ktore mysla, ze juz sa takie dorosle i wszystko wiedza o seksie" Tudzież budowie samolotu.:)

to w jaki sposób np. Doda z Majdanem bzykała się w samolocie jak lecieli gdzieś do Meksyku ??

zazdrosne wydry, pisza tak , bo pewnie nigdy samolotem nie leciały i zazdroszcza, albo sa takie cnotki co nie wiedzą co to jest szalony seks :P

Gość stewardessa juz ci pisalam
do calej ekipy tutaj ! przestancie ja wyzywac to po pierwsze ! Nie ona pierwsza ma taki pomysl ! sa samoloty charterowe a takim pewnie leci a nie zjebanym ryanem wiec kibli jest duzo , na dlugiej trasie nie ma takich kolejek ! wiec nie robcie z niej idiotki ,bo sie zapytala tylko a wy z morda wszyscy ! to ze ma 18 lat i nie leciala wczesniej samolotem nie oznacza ze jest wiesniara itp. mam czesto napakowanych pasazerow co to niby lataja non stop a zachowuja sie gorzej niz swienie !!!!!

"stewardessa juz ci pisalam" zgadzam sie z Tobą :)

pomysł może i dobry,ale trudny do zrealizowania :P No ale pobujać w obłokach można :P:P:P

hahahahahahha za duzo filmow sie naoglądałaś. sprobuj to zrobic w samolocie , a jak ci sie uda to daje ci 100zł. NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI

haniah :-)

szkoda, ze nie ma takiej możliwości, no ale cóż , odbijemy sobie na miejcu :)

tak pilnujemy i to chodzi tez o bezpieczenstwo wasze ! daj sobie spokoj z tym pomyslem tak jak piszesz odbiejecie sobie na miejscu . ciesz sie relaxem i sama zobaczysz ze nawet nie bedzie kiedy tego zrobic ! jaka linia lcisz?

Gość symphonia
jak mozna byc tak bezdennie glupim?:D 18 lat i pozjadala wszystkie rozumy:) taka glupia dupa z ciebie:P poza tym trzeba sie troche szanowac a nie pieprzyc gdzie sie da;)

szczerze mówiąc to jeszcze niewiem, wycieczke fundneła mi chrzesna na 18, wszystkie szczegóły będę znać w tym tygodniu, wiec narazie nie wiem jaka to linia,

Gość kijowo
kibel w samolocie ma jeden metr kwadratowy, i jest nisko sufit. do tego jest mnostwo pasazerow, ktorzy po prostu chca sie wysikac!!! zlituj sie!

aha ! no to milego pobytu i happy birthday ! szczescie ma twoj chlopak ze na Twoj prezent sie zalapal :-) zycze ci udanego , bezpiecznego lotu i tak milej zalogi jak ja :-P

dzięki, mam nadzieję, ze będą to niezapomniane wakacje... :) Ty latasz tylko po Europie czy dalej też ?

bede na pewno !!!! ja glownie po europie . gdzie ty lecisz? bo nie pamietam . jak do egiptu tu tam tez latam :-)

do GRECJI dokładnie do Salonik a z Salonik autokarem do Parali i tam będziemy wypoczywać 10dni :)

Gość upuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość upuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość jaastass
o czym tu mówić.Pomysł beznadziejny i niemożliwy do zrealizowania..