Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 1, 2009 bo chcę nabyć a nie wiem czy daje zadowalające efekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kupiłam na allegro Napisano Luty 1, 2009 wszystok ok. polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_glutter 0 Napisano Luty 1, 2009 z kozy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 1, 2009 z kozy? działa? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pan bałagan Napisano Luty 1, 2009 Z dzika ? :O Luśka no wiesz przyrodę trzeba szanować ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 1, 2009 ze zdechłego dzika :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pan bałagan Napisano Luty 1, 2009 :O zdechłego dzika to może się w szyszkach wytarzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawa1977 1 Napisano Luty 1, 2009 Luska co Ty chcesz nabłyszczać bom malo kumata jakoś dzisiaj jestem??? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 1, 2009 taką: http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=14687 chcę sobie nabłyszczyć boba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pan bałagan Napisano Luty 1, 2009 boba ? może bobra :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 1, 2009 bober nie ma zarostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pan bałagan Napisano Luty 1, 2009 Ale może po szczotkowaniu się błyszczy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 1, 2009 błyszczy się i bez :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pan bałagan Napisano Luty 1, 2009 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 1, 2009 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aleeeeeeees 0 Napisano Luty 1, 2009 spocone dziki nabłyszczają najlepiej http://bytowisko.pl/grafika/dzik.jpg :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 1, 2009 :O :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pan bałagan Napisano Luty 1, 2009 :) Oj Luśka , dobrze że starasz się ładnie wyglądać kup sobie tą szczotkę , lepsze to niż solarium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 1, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Tse Tse 0 Napisano Luty 1, 2009 Ja mam taką szczotę ale nie wiedziałam, że ma nabłyszczać?? ja to kupiłam głównie w celu ograniczenia łamania się moich włosów przy czesaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach