Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

222

NIE spałem z 53 kobietami

Polecane posty

seti, no teraz to nie pamietam, ale gdzies był :P taki prosto w Ciebie :P znaczy na Ciebie ... znaczy na foto i w ogóle :classic_cool:

kropka pewnie ,ze moesz wystarczy zrobic sie na brada pitta jakas plastyke i zaczniesz wyrywac gorace 20 latki :classic_cool: :D

jaki pitt, jaka plastyka... co .. gdzie, po co :D starczy Calibra, albo CRX, albo BMW3 z \'91 no i modny dress :D oczywiscie jezeli ktos gustuje w tzw. modelach sportowych, ale w koncu rekordzisci ...chyba tak? :classic_cool:

hahaha "połykasz?" :D :classic_cool:

prawik z kropką, to tez znam, ale nie wiem czy nawet modele sportowe na to polecą :D boshee, a facetów to ilu? :classic_cool:

no nie jest, ale to tak do mojej prywatnej wiadomosci :classic_cool:

TE DZISIEJSZE KOBIETY! :classic_cool:

boshi, nie przejmuj się 👄 żarty też nie zawsze mi wychodzą :o ;)

222 ja sie swoją statystyką nie martwie bo dzieki temu jestem niezastąpiona w łóżku ;) a zarty na kafe rozne bywają wiec i ten ujdzie

znaczy ze jesteś doswiadczona? :classic_cool:

prawiczek dziecko drogie zapamietaj co Ci teraz ciocia boshi powie. od kąd tu jestem i widze Twoj nick robi mi sie slabo, a jednoczesnie dziekuje bogu ze nie jestem facetem ,bo nie chcialabym miec w swoim gatunku takiego przedstawiciela jak Ty - marna imitacjo faceta jako kobieta nie tknęlabym Cie nawet patyczkiem bo z samych tekstów jestes lebiegą a real pewnie jeszcze to potęguje wiecej nie bede sie do Ciebie zwracala bo zal mi mojego cennego czasu na klikanie slow do Ciebie i moich tipsów, ktore jakbym miala to by mi poodpadaly w tym momencie :P

phi, ja tam z seksu wielkiego halo nie robię i gdyby mi się nie udało trafić na ideał w tak młodym wieku, pewnie byłoby ich więcej...a że mi się poszczęściło:) boshi, piateczka🖐️

jesli nie chodzi się do łózka z pierwszymi lepszymi to chyba naturalne że kobieta w wieku dwudziestu paru la ma jakieś doświadczenie? nie żeby zaraz 20 czy 30...:)

boshi, to było ostre ;) proszę bez konfliktów na "moim" topiku :P kalinowa, długo juz razem? o ile wolno spytać ;)

kalinowa bo zaraz podpadniesz prawiczkowi i wpisze Cie na liste przegranych zyciowo :D i bedziesz musiala znosic moje towarzystwo :D ;)