Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17steczka

Czy możliwe że zaszłam w ciążę?

Polecane posty

Gość 17steczka

Uprawiałam Petting z moim chłopakiem, jego nasienie pozostało w jego majtkach ale później sobie je poprawiał rękoma i dotknął lekko wilgotnego miejsca na majtkach, i po jakiejs minucie dotykania mojego ciała zajął sie muszęlką i wkładał palec dosyć głeboko choć ma dosyć krótkie... Czy jest możliwość ze zaszłam w ciąże? mój chłopak jest pewny ze jego palec był suchy, Czy jest możliwość ze plemniki sobie po prostu tak przeskoczą z majtek na jego palec? to nie były zadne tam krople po prostu wilgotne, nasiąkniete majtki....

Gość stka
Czy mógłby mi ktoś odpowiedzieć ; ( strasznie się tym rpzejmuje ;/

Gość gryzik
tak jestes w ciazy..mojego faceta też przeskoczyły z jgo palca na mój palec a potem po ciele poszły sobie do macici..idz po test..najszybciej jak mozesz i kup juz laktator..pamietaj o nim..

heheh, szanse masz male zeby byc w ciazy, nawet sie nie stresuj bo okres Ci sie spozni:), glowa do gory

Gość gryzik
tak jestes w ciazy..mojego faceta też przeskoczyły z jgo palca na mój palec a potem po ciele poszły sobie do macici..idz po test..najszybciej jak mozesz i kup juz laktator..pamietaj o nim..

Gość kobieta_
ciąza po takim czyms ci nie groźna :)

Gość stka
Ale te plemniki przeciez jeszcze mają jakąś tam zdolnosc zapłodnienia... ; ( ja sie nadal boje... wiem ze Kobiety zewby doszło do zapłodnienia nawet muszą czasem lezeć przez godzine zzeby wieksza szansa zajscia w ciąze byłą... a tutaj tylko troszkę, ale i tak przeciez jest ryzyko ;/

Gość Żabolowa
A skąd ludzie z forum mają wiedzieć, czy to może być ciąża czy nie. Po pierwsze - zabezpieczać się, a nie płakać i drżeć po. Po drugie - trochę edukacji seksualnej też by pomogło - "skaczące plemniki"??? :/ Pozdrawiam i życzę żebyś nie była w tej ciąży. Bo do tego trzeba dojrzeć.

jak chłopak jurny i młody to i plemnik zywszy i skaczacy he he cionza murowana

Gość fdfdfd
co za bzdury, to nawet nie jest smieszne tylko zenujace, jak mozesz w wieku 17 lat nie wiedziec jak funkcjonuje twoje ciało i chłopaka, zadalas pytanie jakbys miala 7 lat i nigdy do szkoly nie chodziła poczytaj na temat zaplodnienia cokolwiek

Gość stka
Pytam tylko jakie jest prawdopodobienstwo ze zajde w ciąze jeśli on dotknął najpierw swoich mokrych od nasienia majtek, i po chwili wkładał mi paluszka do pochwy. Jezeli był dosyć suchy to jest wogóle jakies prawdopodobieństwo ?

Gość cieślar
zadne!! jakby to bylo takie proste zajsc w ciaze od samego dotykania, naprade poczytaj troche jak sie zachodzi w ciaze.

Jeżeli miałaś akurat dni płodne to mogłaś zajść w ciążę. Najlepiej zrób test ciążowy.

Gość cieślar
nie no prosze jak? jak mogła zajsc w ciaze? jak nasienie znajdowalo sie w majtkach jej chlopaka, a on tatknal tylko mokrych majtek, te plemniki nie miala prawa przezyc, nie to srodowisko. Az włosy staja deba jak sie czyta takie głupoty. Zero edukacji no kur** zero

Ale czas w jakim dotykał siebie a poźniej jej był krótki a plemniki są żywotne przez jakiś czas. I to jest mozliwe.

Gość sexuolog
a ja pytam: gdzie byli rodzice? no gdzie? ;p

Gość stka
Uff juz mi troche lepiej...ale czasem jak tu ludzie wygaduje naprawde gorsze cuda i ze sie zachodzi w ciaze w takich sytuacjach to naprawde mozna sie zestresować....

Gość doditka
plemniki na powietrzu giną. Powiem Ci tak- jestes za mloda na seks, lepiej mysl a nie rob glupot bo kiedys moze byc za pozno. nie jestem wredna tylko mowie Ci to jako starsza kolezanka. Chcesz byc spokojna kup test