Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlernie nocne pytanie

Pierwszy raz jak wazny?

Polecane posty

Gość chlernie nocne pytanie

Jak wazny dla was jest ten pierwszy raz ? pierwszy w zyciu sex ? Czy to ma byc wydarzenie z góry ustalone i zaplanowane (np-sobota-kolacja potem pierwszy raz ) czy spontaniczne-chłopak spał u was i samo wyszło? jak wazne jest uczucie? Czy zrobiłybyscie to po raz pierwszy z kims kogo nie kochacie?

Gość frufru
Jak wazny dla was jest ten pierwszy raz ? - ważny, chociaz nie powiem zeby zdeterminowal cale moje zycie seksualne - raczej relacje z tamtym chlopakiem. Czy to ma byc wydarzenie z góry ustalone i zaplanowane (np-sobota-kolacja potem pierwszy raz ) czy spontaniczne-chłopak spał u was i samo wyszło? - nie widzę opcji zaplanowania tego. plan = napięcie = stres = niepowodzenie. mozesz sobie zrobic plan ze "dzis spróbuję go uwiesc" i jak wyjdzie to wyjdzie. jak wazne jest uczucie? - wazne o tyle ze masz się czuc bezpiecznie. masz to zrobic z kims kto zrozumie jak stwierdzisz ze jednak nie, ze Cie za bardzo boli, ze cos tam innego. masz to zrobic z kims kto potem nie wypaple znajomym. masz to zrobic z kims kto zadba o KONKRETNĄ antykoncepcję. Czy zrobiłybyscie to po raz pierwszy z kims kogo nie kochacie? - osoba która Cię kocha zapewni to co powyżej, jełsi Ty jego kochasz to będzie CI łątwiej przezwyciężyc naturalne skrępowanie.

Gość frufru
a ten znowu swoje :p ej uwierz mi że wcale nie dla tak wielu, OK? znasz takie osoby personalnie, czy "tylko słyszałeś"? bo ja całkiem serio nie znam ani jednej. znam owszem takie którym się zdarza bzyknąć z kimś po dyskotece (przewaznie faceci), ale takiej która by pierwszy raz przezyla w dyskotekowym kiblu albo po imprezie pojechała ze świeżo poznanym kims na pierwszy seks - ANI JEDNEJ.

Gość frufru
to Ty się bój chłopaków w takim razie, a nie dziewczyn :P

Gość pierdolicie jak potłuczeni
i robicie z gówna górę, pierwszy raz wspominam, jak strzepanie konia, tylko bez ruszania skórą, głupi prawiczku, do psychiatry się zgłoś i lecz , patałachu.....

Gość frufru
ale temat jest o czyms innym , tak?... nie o przygodnym seksie tylko o pierwszym razie.

Gość frufru
no peirwszy raz ogolnie ciezko sie wspomina, przynajmniej babkom. przewaznie bol, krew, orgazmu ani sladu. facetom łatwiej.

Gość pierdolicie jak potłuczeni
ważny dla dziewczyny, jak ma błonę grubą jak podeszwa i trzeba chirurgicznie nacinać, a dla normalnej zdrowej dziewczyny, bez katolickich poyebanych poglądów, normalne przejście i zamiana z siusiumajtki w kobietę.

Swój pierwszy raz kobiety pamiętaja całe życie. To nie znaczy, że będą chciały tego faceta, czy kochały go do grobowej deski, po prostu pamiętaja swój pierwszy raz. Co za tym idzie mogą nie pamiętać pierwszego razu z żadnym innym partnerem.

mój (przepis) był taki: to nie musi być mój facet, najważniejsze, żebym czuła się przy nim: * swobodnie * be4zpiecznie * pewna, że nie rozgada tego kolegom * pewna, że nie potraktuje mnie potem jak szmatę bo byłam pewna, że w jakiś sposób znienawidzę tego,który sprawi mi ból, bo że będzie boleć byłam pewna i się nie myliłam

Gość gość
Czy aż taki ważny?Nie.To tylko zależy od naszego podejścia. Nie uważacie że od wieków inicjacja seksualna była wyolbrzymiana do granic możliwości?w gruncie rzeczy to nic takiego.... Kto powiedział ze kiedy się kochacie to nie jest ostatni raz. I nie nastawiajcie się an ból!To w większości przypadków nie boli.Jeśli się rozluźnisz....