Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młooooodziak

23,5 roku a wyglądam na 17-18 latka

Polecane posty

Gość młooooodziak

Jak w temacie. Ostatnio spotykam sie od 3 tygodni z dziewczyną. Niedawno nawet sie kochaliśmy i pieściliśmy bardzo długo. Niestety ta dziewczyna powiedziała ze nie mamy szans na dłuższy związek. Kilka razy jak sie ze mną pieściła powiedziała ze wyglądam jak dziecko. Ze wyglądam jak jej koledzy z klasy (17,18 latkowie) tylko z dużymi ramionami... To mnie dobija już powoli. Mam 23,5 roku prawie nie mam zarostu (mimo ze testosteron mam ponad normę). Wyglądam jak ładny, napakowany ale chłopiec... Doskonale sobie zdaje sprawę ze u kobiet najbardziej pociągające w wyglądzie mężczyzny jest jego dojrzałość. Kobiety chcą mężczyzny a nie chłopca. Jeżeli to mówi 17 latka to co dopiero ma powiedzieć starsza kobieta ? Nie chce być sam do 30. Wiecie co może być powodem takiego wyglądu ? Jakie hormony są za to odpowiedzialne ? Zawsze dorastałem wolniej niż inni. W wieku 12 lat miałem twarz uroczą jak dziewczynka...

Gość ktokolwiek 80
mam 28 lat, wygladam na 22, wie proporcje takie jak u Ciebie szczesliwy w zyciu nie jestem, gdybym byl, to bym nie siedzial na damskim forum o 3.37 w neidziele ale powiem Ci tylko, ze mimo wszystko mlody wyglad to niekoniecznie musi byc wada beda takie sytuacja w ktorych ebdzie to zaleta jednak pora teraz nie wlasciwa zeby sie rozpisywac, ale nie zalamuj sie

Gość młooooodziak
Tylko ze ja bardzo potrzebuje sie z kimś związać na dłużej. Ciężko być samemu. Najgorsze jest to ze praktycznie nie mam szans na coś takiego z kobietą od 21 lat w gorę skoro nastolatki mówią ze za młody. Wolałbym wyglądać przeciętnie oraz mieć brzuszek niż być tak jak teraz. Może to niedoczynność tarczycy czy coś ? Ja mam ten hormon na granicy - znaczy blisko granicy niedoczynności.

Wiesz ta dziewczyna to jakaś idiotka skoro Twoj młody wygląd był powodem do zerwania... z nią było coś nie tak, nie z Tobą. Troszkę pewności siebie nie zaszkodzi. Jak Ci to pomoże to idź po skierowanie do endokrynoloka(bodajże) i się zbadaj czy rozwijasz się prawidłowo:) uszy do góry!

Ale czym Ty się przejmujesz, że młodo wyglądasz? Głupia siksa i tyle, że Ci tak mózg wyprała. Ciesz się tym czym masz - mężczyźni wyglądający na młodszych dużo dłużej są uznawani za przystojnych. Pozatym w związku nie wygląd jest najważniejszy ;)

Gość młooooodziak
Czy mam szanse kogos poznac ? Teraz jestem związany z panem od WOS-u.Jest miły i stawia mi nie tylko dobre oceny.Ale już widzę że to nie to.Pan od wf-u był bardziej zdecydowany a ja jestem taki niesmiały i raczej pasywny.

Znaczy wiesz, ja rozumiem Twoj problem bo mam kolegę który ma 21 lat a wygląda na 15latka i ja osobiście bym się za niego nie wzięła, co prawda on jest gejem i ma ogromne powodzenie w tym środowisku. Skoro wyglądasz na 18 latka to ja znam wiele facetów którzy sa dobrze po 20 a wyglądają dziecinnie, ale się tym nie przejmują i to jest chyba ten sekret ich powodzenia!

jassssne może Ci podrzucę namiary do pana z PO podszywie okrutny! :)

czlowieku czym ty sie przejmujesz. sa na swiecie kobiety ktore lubia facetow ktorzy wygladaja na takich chlopcow:) wystarczy ze jestes dobrze zbudowany i sa twoje:)

w każdy poniedzialek po obejrzeniu wiadomości na TVN24 zakradam się na tyły nielegalnej wytwórni serów topionych w Baranowie Sandomierskim i wygrzebawszy z pojemnika na odpady opakowanie po wzmacniaczu smaku E330 (rozmiar przemysłowy) onanizuję się nim analnie, wyobrażajac sobie że jestem zaginioną siostrą - bliźniaczką Hanki Mostowiak z serialu TV.:classic_cool:

gdy nikt nie patrzy zakradam się nocą do zamkniętej biedronki i zamykam się w koszu z ziemniakami, by w godzinach szczytu, gdy biedronka jest pełna ludzi wyskoczyć i z założoną wcześniej maską z filmu krzyk wyrecytować moje ulubione cytaty z książek Markiza de Sade, po czym cichaczem, niczym wiewiórka australijska opuszczam mój ulubiony dyskont unikając podstarzałych ochroniarzy.:classic_cool:

Gość młooooodziak
"Czy mam szanse kogos poznac ? Teraz jestem związany z panem od WOS-u.Jest miły i stawia mi nie tylko dobre oceny.Ale już widzę że to nie to.Pan od wf-u był bardziej zdecydowany a ja jestem taki niesmiały i raczej pasywny." To nie ja napisałem tylko ktoś sie pode mnie podszywa ;]. Dzięki za otuchę opoIee i inni. Ja dałem jej wszystko wiec na pewno charter pasował tym bardziej ze tylko mi sie oddała. Było jej tak dobrze sama to przyznała. Wiec ja byłem pewien ze skoro sie nawet kochaliśmy, skoro byliśmy na kolacji przy świecach i zawsze byłem przy niej miły i nienachalny to myślałem ze z tego coś bedzie. Ona mi po tej nocy mówi ze nic nie czuje. Strasznie mnie to zraniło bo pierwszy raz w życiu poczułem takie przywiązanie do drugiej osoby. Nawet sesje jej poświeciłem (będę miał poprawki z większości przedmiotów na osatnim roku :|) A jestem dobrze zbudowany nawet bardzo (samo to przynała). Ostatnio mi masa spadła ale przy 180cm ważę 83 z kratą na brzuchu (110-120 wyciskam na klatę jakby to miało bardziej mnie zobrazować). Niestety twarz mam chłopięcą a nie męską. Teraz sie fatalnie czuje bo to taka miłość bez odwzajemnienia. Straszne uczucie. I strasznie to boli.

Gość mloooodziak
hop hop

Jaaasne mam czarnego podszywa!! Ale jaja, mieszkam akurat kolo biedronki, wszystko się zgadza!