Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość not yet

Pomożecie? Wypowiecie się?

Polecane posty

Gość not yet

Mam do Was kochani dwa pytania, prosiłabym o szczere odpowiedzi, zastanawia mnie: 1) Co czyni Was szczęsliwymi? Jakie rzeczy? Jakie sytuacje? 2) Z czym kojarzy Wam się słońce? Co przychodzi Wam do głowy kiedy myślicie o słońcu? Mogą to być rzeczy konkretne, jak również abstrakcyjne. Dziękuję z góry wszystkim, którzy zadali sobie trud pomyślenia i napisania. Zwłaszcza szczerze. :)

Gość fsdfsdfd
a co jakąś reklamę przygotowujesz?

Gość oj dana dana
1.Najbardziej szczesliwa czuje sie na eventach zwiazanych z muzyka reggae, poznaję wtedy swietnych przyjaznych ludzi, czuje sie niesamowicie wolna, a łzy szczescia same cisną mi się do oczu. Szczescie przynosza mi równiez chwile spedzone z moim ukochanym mężem oraz dziecmi a także sukcesy w pracy. 2.Słońce kojarzy mi się z radością oraz ciepłem.

Gość zawsze szczerze...
1) Sen. Wieczorem, jak zasypiam jestem bardzo szczesliwa :) 2) Kojarzy mi sie z katastrofa i koncem swiata.

Gość d autorki topiku
musisz wiedziec że kafeteria to szczególne miejsce, połowa użytkowników kafe to wariaci a jakby sie lepiej przyjżeć to pewnie i z 85%, tu dostaniesz tylko odpowiedzi jak w krzywym zwierciadle, sen schizofreników, nieszczęsliwych biedaczek które latami płaczą nad swym zyciem itd

Gość not yet
nie wiem czemu ale zarówno słońce jak i szczęście kojarzą mi się z głęboką penetracją analną mojego odbytu

1) kiedy jestem w objęciach faceta przy którym czuję się cudownie, wtedy najlepiej odpoczywam i to daje mi poczucie szczęścia 2) słońce - ciepło, usmiech, dobry nastrój :)

Gość not yet the real one
Podszywom dziękujemy. Ludzie, którzy o 8 rano mają jedynie ochotę popsuć czyjeś wysiłki i zaśmiecić temat muszą być bardzo nieszczęśliwi. Nie, nie przygotowuję reklamy. Jestem fotografem i szukam inspiracji. Chcę zrobić serię fotografii, na których przedstawione będzie to, co ludziom sprawia szczęście. A że mnie szczęście kojarzy się ze słońcem, to taki mój osobisty akcent. Dziękuję tym, którzy już się wypowiedzieli (ale tylko na temat, smutny podszywaczu) i czekam na więcej. Może kiedyś zobaczycie swoje szczęście na fotografii. :)

bóg ale nie ten co koscił przedstawia bo go zafałszował

Gość ssin
mozesz mi zrobic pare zdjec? zawsze chcialam miec sesje zdjeciowa...

1. samo życie - cieszę się zyciem takim, jakie ono jest :) 2. z życiem - gdyby nie ono, nie byłoby tego, co mnie cieszy :)

1) darmowe piwo (to chyba każdego faceta uszczęśliwi :P) 2) słońce - kłopoty przy robieni zdjęć "pod światło" :P

Gość o zgrozo
1.jak przytulam sie do swojego mezczyzny i budze sie obok niego,jemy razem sniadanko,ja pije sobie kawe,spoktanie zkolezanka jak nie mamy wiekszych problemow i smiejemy sie do upadlego,spoktania z rodzina kiedy wszystko jest ok 2.lato moje ukochane:)jeziorko,spacery...ehh juz nie moge sie doczekac kiedy wskocze w krotka spodniczke i klapeczki...

1 jak mam czysto i posprzątane w mieszkaniu to jestem szczęśliwa 2 słońce kojarzy mi się z upałem, plażą i morzem :-)

Gość not yet the real one
Ssin, a skąd jesteś? Levviatan, zdjęcia pod światło są super, uwielbiam je robić. :)