Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nickusia2888

Jak uruchomic dodatkowe srodki z promocyjnego doladowania orange

Polecane posty

Gość nickusia2888

ktore dostalam w promocji podwojne doladowanie.Niby mam na karcie o groszy a na koncie promocyjnym 100 zl-byla to wtedy karta 50 zl.Jak je uruchomic?Bo niestety nawet smsa nie da sie wyslac wiec jakby ich nie bylo..

One powinny sie same uruchomic, przynajmniej ja tak mam :P no ale jak doladowalas sobie za 50zł to powinnas je miec na koncie "ogólnym" a na promocyjnym tak jak mowisz 100zł, ja nigdy nie mialalm problemów z tym, zadzwoń na informacje orange to Ci powiedza co się dzieje:)

Tą kasę możesz wykorzystać tylko na połączenia i smsy do Orange (i chyba na tel. stacjonarne)

Gość nickusia2888
No wlasnie nie chca sie uruchomic a na obluge klienta w orange pop zeby zadzwonic trzeba mies srodki na koncie bo to platne-na zadna siec nie da sie doddzwonic mimo srodkow promocyjnych

Gość nerwiczka
ostatnio doladowalam popa 2x 5 zl i raz po 25 i nie manm zadnej promocji. to bylo kncem stycznia i nie mam nic. w grudniu dostalam a teraz nie. moze to bylo do grudnia

Gość smako-łyk
bo promocja była do 15 stycznia tylko,a potem te niewykorzystane środki przepadały :o