Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izaura_

materiał na żonę

Polecane posty

ladaco jakos mało bystra ta twoja kobieta :classic_cool: tak sie dać ucapić i to jeszcze z telefonem?:O Ciekawe coby było jakby Pan okazał sie wiekszy i silniejszy ;)

Gość a mnie ciekawi ladaco
jakby ci sie ta twoja pewna siebie gęba zmieniła gdybys dowiedział się że kochana żoneczka użycza swojej cipki od wielu lat i to nie jednemu panu ? Dalej byś tak cwaniakował i twierdził że to takie cool ruszac wszystko co w weekend z kumplami wpadnie w ręcę ? Skoro ty masz do tego prawo i twierdzisz że nie robisz żonie żadnej krzywdy to ona chyba też może popuszczac szpary na lewo i prawo ? Tak sobie myślę że chyba nie jesteś jakąś ograniczoną męską ciotą i do zdrad żony podchodzisz z równym luzem :classic_cool:

pomaranczowy no niestety nzabdałam teraen :) jakby ladaco zdradziła zona miałaby walizy u mamusi :classic_cool: w tej kwestii jest strasznie konserwatywny :P

nikt bo wszystcy w miescie boją sie ladaco :P zgadłam?:classic_cool:

to dlaczego jej by nikt nie chciał?:(

ladaco amatorów starszego zadbanego mieska sporo dookoła :classic_cool:

nooo chyba ze w rozkładzie :P

Gość kasieńkaPom
najlepiej różki przyprawia się takim co są absolutnie pewni swego. mężusiowi ugotować, uprać i posprzątać, nic nie będzie podejrzewać. A na boczku małe ciche niezobowiązujące dymanko - dla równowagi ducha niby spokojnej żoneczki. czego ci życzę ladaco

no to jednak wole mojego starego :P juz mnie sie młoodego mięska odechciało :classic_cool:

Gość mam wrazenie ze ladaco popusc
ił wodze fantazji:D pewnie odwazny tylko na kafe:D

jasne :classic_cool: tak jak przy kumplach a jakby tak kobieta za nim stanęł to by wioł!!!!! :D:D:D:D:D

Gość LADACO gdzie ty znajdujesz
te chętne na seks :ORozumiem że przed podstawówką jeśli nie w burdelu ? Ciężko mi uwierzyc że jakakolwiek baba dałaby sie uwieśc na te twoje szmirowate gadki :O Dno do potęgi n-tej , facet który o własnej żonie która o niego dba , gotuje ect wypowiada sie per "padlina" jeśli to był żart to równie żałosny jak cała twoja osoba bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość kasieńkaPom
jest takie przysłowie: krowa która dużo ryczy mało mleka daje. Największa radocha zaskoczyć czymś faceta i w efekcie sprowokować do fajnego seksu. Jeszcze lepiej jak on tak zaskoczy - czego ci v33 życzę

ladaco dopóki nie zobacze nie uwierze :P i nie wierze zes tak doskonały ze ona się ciebie trzyma jakby Boga za nogi trzymała :P Dzis juz nie ma takich kobiet :) no chyba ze bardzo zdesperowana ;) ale czy warto z kims takim zycie dzielic?:O

Gość mam wrażenie... D
Hehe... ale pojechałyśmy po ladaco...:D te uśmieszki, to pewnie tiki nerwowe V33- ok ;)

Gość aniulka 1234
Skończony koorwa palant!!! Ja mam tak: Mój mąż chciałby żebym go obsługiwała i w ogóle większość rzeczy robiła w domu, prała jego skarpety itp. To nie wynika z braku szacunku, tylko z jego wychowania. poznałam dobrze jego rodziców, bywamy u nich dość często i widzę jak teściowa biega wokół niego i szwagierki jakby mieli po pięć lat. Obiadek podany na stół, z całym zestawem sztućców, kompocikiem, kawka na zawołanie, i to nie dlatego, że ona jest gospodynią, i chce nas przyjąć jak swoich gości, tylko tak zawsze u nich bylo. Jak wzięłam go na męża to odkryłam, że on nawet szczypiorku nie potrafił pokroić po ludzku, tylko kroił po jednym źdźble. Ale on to nic, jego siostra to dopiero przypadek. Chociaż to dorosła, niezamężna, studiująca dziewczyna to i tak nie przeszkadza jej to, że matka specjalnie pierze jej bluzeczki w rękach, albo sprząta pokój, ubrania po wypraniu prasuje, składa i chowa do szafek... Na szczęście mój mąż zrozumiał, że żona zadowolona z życia to taka której sie pomaga w domowych czynnościach, chociaż uczenie go najprostszych rzeczy kosztowało mnie wiele cierpliwości. Teraz dzielimy się obowiązkami, ja mam czas na siebie, choćby na poczytanie książki, zadbanie o siebie, on też, do seksu podchodzimy z wielkim entuzjazmem oboje i kochamy się często. Wiem, że mój mąż szanuje mnie bardzo, moje poglądy, zawsze pyta mnie o zdanie, bardzo chwali za nawet drobną rzecz i często daje do zrozumienia, że jestem w jego oczach piękną kobietą. A ty ladaco miej trochę więcej samokrytycyzmu w sobie, bo daleko nie zajedziesz z przekonaniem o swojej zajebistości i zachowaniem wyniesionym z haremu.

ladaco a jak wychodzisz w piatek z kumplami to co jej mówisz? tak z ciekawosci pytam?:)

ladaco :) normalnie o to własnie mi chodziło :P

Gość LADACO gdzie ty znajdujesz
koorwa ty nie jesteś żaden zimny drań tylko po prostu prymityw jakich mało , jakbys mógł to byś sobie sam do dupy wlazł bez wazeliny taki jesteś doskonały