Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izaura_

materiał na żonę

Polecane posty

ladaco a liczyłam ze mnie miło zaskoczysz :P ze powiesz ze tzipka to nie mydło etc :P a tu lipa :O

czesc warkoczyku :) my tu od rana wywody sobie uskuteczniamy :) a co u Ciebie?:)

ladaco zmien nick na pies ogrodnika :classic_cool:

Gość kasieńkaPom
przy wybieraniu ma się zwykle różowe okulary. Rzecz w tym jak potem facet się stara. Ciekawe czy ci co tak narzekają że żony nie chcą seksu nie byli wcześniej w tym przynudnawi - na co dzień. A tu trzeba się wysilać - naprawdę a nie w gadce na necie lub do kolegów. Szukanie nowych rodzajów seksu bez odpowiedniego przygotowania może kobietę zniechęcić lub nawet nastawić wrogo do seksu. Nowości częściej dają przyjemność facetowi a dla kobiety są ryzykowne lub w pierwszym odczuciu mogą być upokarzające. Trzeba nad tym długo i z zastosowaniem odpowiednich sposobów pracować, nie tylko gadać wprost. Popracować to znaczy delikatnie oswajać z tym zagadnieniem, jakiś artykuł z zasadami bezpieczeństwa i higieny, długie zachwyty nad jej ciałem, pieszczoty. Jak nie reaguje już zdecydowanie negatywnie na dany temat to jakiś stosowny filmik, potem trochę alkoholu i można próbować.

Gość aniulka 1234
A ja uważam, ze to jest tak: Kobieta, która lubi seks jest dobra, ale na raz, żona musi być niewinna, czysta, nie mieć z buzi za wiele fiutów w przeszłości itp. A jeśli żona nawet lubi seks i na początku jest tak pięknie to potem nadchodzi szara codzienność, jedno, dwójka, trójka dzieci, zmienia się figura. Facet na małżeństwie robi interes swojego życia ma w jednym sprzątaczke, kucharkę, praczkę, kochankę i matkę swoich dzieci, która na ogół też pracuje zawodowo, żeby razem z nim utrzymać rodzinę. Dodajmy też, że to ona na ogół musi odbierać i zawozić dzieci do przedszkola, szkoły, spędzać z nimi jakoś czas i o nie dbać. A przychodzi taki wielce zapracowany mężuś i myśli, ze jak się podliże, to jeszcze dostanie dupy na dobranoc. I jak dostanie to obraca sie na drugi bok i idzie spać. Trochę stereotypowa sytuacja, ale tak jest w większości małżeństw i to jest dla mnie smutne. Wchodząc w taką rutynę gaśnie pożądanie a seks to tylko czynność fizjologiczna pozwalająca na rozładowanie napięcia. Ja bym nie miała wcale ochoty na seks w takim przypadku. A jeszcze pytanie do panów: ile bylibyście w stanie wydać na żonę, żeby mogła zdbać o swoje ciało i wizerunek (makijaż, ubrania itp) i drugie w jaki sposób dajecie swoim żonom do zrozumienia, że dalej jest dla was piękną kobietą i obiektem pożądania?

aniiulka ja to bym na taką babe grosza nie dała :D:D:D:D

ladaco sam w to nie wierzysz co mówisz :D:D:D:D

Gość aniulka 1234
Na jaką babę? Na taką, która ciągle jest tylko na usługi męża i dzieci? No właśnie. Uważam, że kobiety tracą bardzo dużo w oczach faceta jak już z nim wezmą ślub, zamieszkają i mają dziecko.

aniulka na babe która się tak dała ugotowac na własne życzenie :P z takim kladaco najwiecej to miałabym tylko 1 beybe :P

za to szybko sie nudza jak widac ladaco ;)

aniulka i nie licz na to ze da jej taki facet na dbanie o siebie ona ma nie byc zadbana ma tylko sprzatac :P

a jak tak siedzisz i myslisz o tej na boku to o czym?:P

ależ mozesz :) tylko po co jak kochane ciało w domu z głodu umiera?:P

no a o tych sobotnich nawet nie wspominasz?:P

Gość aniulka 1234
No to właśnie, nie są zadbane, pitraszą tylko obiadki i nie chce im się uprawiać seksu. I nawet nie chodzi o to,że przez cały dzień mają dużo roboty, ale one same nie czują sie już pożądane przez swoich mężów, więc nie obchodzi je mechaniczny seks, w którym istotą sprawy jest jedynie ich cipka. Z tobą ladaco nie gadam, nie masz absolutnie szacunku do kobiet i wszystko co mówisz o swojej żonie utwierdza mnie w przekonaniu, że to nie ty źle trafiłeś, tylko ona. Twoje postępowanie jest obrzydliwe w stosunku do tej kobiety i gdybym była nią to uwierz mi, wylałabym ci całą wazę świeżej zupki na łeb i obcięła genitalia.

aniulka ponadto dlaczego to facet ma płacic kobiecie aby zadbała o siebie?:O i wierz mi jak kobieta chce wiele kasy wcale na to nie trzeba :) tylko troche checi z jej strony i zbuntowanie sie temu samcowi ;)

Gość kasieńkaPom
Jak jest z tyłu ileś tam lat, dzieci i doświadczeń a w efekcie kiepski stan seksu to można narzekać, zwalać winę i odpuścić. A można spróbować czegoś w zupełnie nowych okolicznościach, np. zafundować weekend w spa. A tam może wydarzyć się wiele ciekawego.

ladaco a jakby jej sie zachciało troche odmiany z jakimś innym Panem?:P

no wiesz to w koncu koope lat przy jednej żmijce slęczy :classic_cool:

Gość kasieńkaPom
kobiecie w takiej sytuacji dobrze robi właśnie zainteresowanie jakiegoś obcego mężczyzny (znaczy nie-męża). Wtedy zaczyna kombinować żeby wyglądać atrakcyjnie - bo mąż tego już ani nie wymaga ani nie zauważa.

Gość kasieńkaPom
ladaco - nie bądź taki gieroj - co z twoimi obiadkami i wygodami

ladaco widzisz i tu z kims takim jak ja miałbys przeslizg :) Mieszkałbyś u mnie kotecku :P takze walizy i wyjazd nooo chyba ze byłoby pełne równouprawnienie ;)

i na alimenty ci przyniesie :D:D:D:D

Gość kasieńkaPom
jesteś prawdziwy ladaco, czasem tylko, wbrew planom, trafi kosa na kamień i nawet się nie zorientujesz jak będziesz latał z odkurzaczem.

ladaco to w koncu nowoczesny jestes czy masz konserwatywne poglady?:classic_cool: dzis nikt na samotną kobiete z dzieckiem nie mówi koorwa jak dawnej dzis to normalka wiec co tu się przyejmowac tym co kto mówi? tak bardzo cie zdanie innych drazni?:P

ladaco oj kobieta Twoja to mało twórcza istota :) powinna ci pokazac jak się pilnuje swego nie miał bys ani czasu ani checi szukac dyskotekowych lachociągów :D:D:D:D

a kto mówi o romansie flirt by jej wystarczył abys warował w domu :D:D:D ale do tego trzeba miec analityczne myslenie i umiejetnosc przewidywania ze się kiedys chłopu moge znudzic :D:D:D:D

nooo ladaco jestem kobietą która sporo o zyciu wie zarówno z jednej jak i z drugiej strony :)

ladaco ze niesmiało zapytam czym?:P