Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolezanka zla

eh te dziewczyny, zadnej nie mozna zaufac!

Polecane posty

Gość kolezanka zla

zdarzylo sie tak, ze zwierzylam sie mojej kumpeli z tego, ze podoba mi sie nasz wspolny znajomy.. ona stwierdzila, ze chlopak fajny i nawet poasujemy do siebie, zaczela oraganizowac, aranzowac jakies spotkania, zeby nas wyswatac.. ogolnie taka dobra, fajna dziewczyna.. no i wczoraj poszlismy na imprezke do pubu, troche wypic, potanczyc... bezczelnie dobierala sie do niego na moich oczach :( eh jak ja nie lubie takich sytuacji.. niby taka ok byla.. kurde ja to sie zawsze tak na ludziach zawodze :o

Gość Mr. Scary
Może brak jej chłopa upiła się i podziałało nie przesadzaj.

Gość kolezanka zla
jak jej brakuje chlopa to niech sobie znajdzie innego.. kurwa, miedzy facetami chyba tak nie ma, nie? to byla moja naprawde dobra kolezanka...:O

Gość Mr. Scary
Czasem się zdarza , ja nigdy tak nie zrobiłem ! oczywiście że może znaleźć sobie innego :D

Gość kolezanka zla
doła złapałam, już z nimi na impreze nie pojde .. wrrr

Gość Wielki prześmiewca
Ty masz coś nie tak z głową, że ufasz innym kobietom? Ludziom mozesz ufać, kobietom nie. Kobiety to nieczyste stworzenia bez honoru. Nie uczyli cię, że juz biblijna Ewa zrobiła Adama w ch..... i stracił przez nia Eden?

Gość miedzy facetami..
owszem nie ma tego bo oni rozwiazuja to miedzy soba a nie zala sie na forum.

Gość kolezanka zla
cholera, teraz już bede wiedziala zeby nie ufac :o dokłądnie - jak jej sie podobał, to mogla powiedziec, przeciez nie bylam zakochana czy cos.. po prostu mi sie podobał

Gość Wielki prześmiewca
Swoja drogą, jesteś straszną sierotą, bo mogłaś sama się złapać za chłopaka i z nim flirtować. Ty czekałaś nie wiadomo na co i nic nie robiłaś, więc cię ktoś wyrolował.

Gość Wielki prześmiewca
I powinnas wiedzieć, że nic nie sprawia wiekszej satyswakcji kobietom niz odbicie, albo przelecenie innej faceta. Gdyby ci się ten chłopak nie podobał, to kolezanka tez by na niego nie spojżała.

Gość kolezanka zla
a co, mialam go wyrwac z jej ramion? na sile? jak siedzielismy przy stoliku bylo ok, potem poszlismy tanczyc i od razu sie wpakowala bezczelnie w jego ramiona, nosz krfa mialam sie bic z nia o niego? bez przesady :o

Gość bzzzzzzyk
Trza było powiedzieć odbijany ! Tak przy okazji babki to też są we dwie się rzucają na jednego chłopa.

Gość kolezanka zla
bylo z nami jeszcze dwoch kumpli, tanczyam z jednym, zasmialam sie: ok robimy odbijanego, kolega sie zgodzil ale tamta sie tak przyssala do tego chlopaka, ze nie bylo sily jej odrwac.. cholera jak ja zaluje ze jestem kobieta 😠

Gość Wielki prześmiewca
kolezanka zla a co, mialam go wyrwac z jej ramion? na sile? A co robiłaś wczesniej? Twoja koleżanka wykazała więcej inicjatywy od ciebie. Zresztą dobrze się stało, bo gdybyś chciała z nim uprawiać seks na jeźca, tez pewnie by ci sie nie chciało ruszać du_pą, tylko byś czekała na trzęsienie ziemi.

Gość kolezanka zla
ok, to ja jestem teraz ta zla nie ma to jak zrozumienie drugiego czlowwieka, pa 🖐️