Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamiecNaczelny

Punkt Unasieniania Kobiet

Polecane posty

naprawdę przykro mi że w poniedziałki ciężko Ci się myśli:) To nie był zarzut, nie mam po prostu ochoty odpowiadać na zadane przez Ciebie pytanie.

Gość Luśka z W..
Dzień dobry, MS :) Zapytałam, czy też, bo jakiś czas temu miałam tutaj okazję poznać nie jednego i nie dwóch przedstawicieli płci brzydszej, którzy bardzo ochoczo oraz często nawiązywali do swojej "alfości" ( nie mylić z Alfem, który mawiał "so many cats, so few recipes") ;-)

Gość Luśka z W..
Wcale Ci sie nie dziwię, ze nie mając już żadnej sensownej odpowiedzi i ochota na rozmowę ze mną Ci przeszła :)

"Mało_stanowczy Samiec naczelny - bycie samcem alfa zobowiązuje do znajomości Hamleta" To Twój najlepszy tekst? Słabizna, wymyśl coś lepszego. Jeśli oczywiście dasz radę:)

Dawaj dawaj Luśka, próbuj dalej :) Możesz teraz np. wrzucić coś po francusku, niemiecku albo rosyjsku:) To że nie miałem ochoty odpowiedzieć Ci na jedno pytanie wg Ciebie oznacza że przeszła mi ochota na rozmowę?:P Ach ten poniedziałek, prawda? :P

alez jakie to \"wspanialomyslne\',ze nikt inny jak tylko samiec naczelny IV RP chce tak ochoczo rozdowac swoje nasienie...rozumiem,że naczelny samiec ma aktualne badania...:P:P:P jesoo czego to ludzie w dobie kryzysu nie wymysla.... choc ponoc biznes to biznes hehhehe nie ma sentymentow;)

Gość Luśka z W..
Samiec, słabe te Twoje chwyty konwersacyjne i teraz to ja oświadczam, ze już mi się zupełnie z Tobą gadać nie che. Życzę wszystkiego dobrego. :)

SamiecNaczelny jest po prostu bardzo samotny albo mu się nudzi i chciał pogadać :D

Sądzę Luska, ze samiec nie miał na mysli punktu unisień intelektualnych w temacie;)

Gość unasienianie kobiet
człowieku, jesteś tak głupi, że aż przykro. Może to aluzja do in vitro, to jesteś, jeszcze głupszy. Spadaj , głupku, bo nawet na weterynarza się nie nadajesz , szczyli.

ojojojoj, aleś się luśka odgryzła, oł maj gat :P Ale nie przejmuj się, wszak jutro będzie wtorek :) Predatorka nigdzie nie napisałem że ochoczo, ale odpowiadając na Twoje pytania owszem, badania mam aktualne z dnia 21.01.2009

Gość Luśka z W..
Doprawdy, też mi sie tak wydaje, w końcu każdy mierzy na ile mu staje ;-)

"człowieku, jesteś tak głupi, że aż przykro. Może to aluzja do in vitro, to jesteś, jeszcze głupszy. Spadaj , głupku, bo nawet na weterynarza się nie nadajesz , szczyli." tylko ktoś naprawdę głupi mógł napisać coś takiego :)

Gość Luśka z W..
Samiec, jak już chcesz krytykować to postaraj sie choć trochę konstruktywnie. Bo takie coś jak ty zapodajesz to każde dziecko pod blokiem potrafi :)

Gość unasienianie kobiet
szczylu, miało być, spadaj , bo sie nudny robisz i niemiły. Unasieniać, to możesz sobie , kobyłę, albo lochę, używanie pojęć używanych w weterynarii, świadczy o tobie i twoich zoofilskich zapędach, przeruchaj sobie suczkę Puzon co została po Waldorfie.

Luśka brawo, wygląda na to że znasz absolutnie wszystkie dzieci spod wszystkich bloków:) Nie denerwuj się, jeszcze niecałe 12 godzin i... wiesz co:)

"szczylu, miało być, spadaj , bo sie nudny robisz i niemiły. Unasieniać, to możesz sobie , kobyłę, albo lochę, używanie pojęć używanych w weterynarii, świadczy o tobie i twoich zoofilskich zapędach, przeruchaj sobie suczkę Puzon co została po Waldorfie." tylko tyle??????? wymyśl coś jeszcze, może Ci ulży. Dawaj :)

"szczylu, miało być, spadaj , bo sie nudny robisz i niemiły"- i Ty wiesz co oznacza bycie miłym?:)

Gość Luśka z W..
A Ty za to próbujesz sił udając, że nie znasz reguł , którymi rządzi się jeżyk (patrz naciągana interpretacja użytego przeze mnie słowa "wszystkie" w powyższym kontekście) :)

Gość Luśka z W..
język *

Gość nie będę używać czarnego
nicku, bo wstyd wypowiadać się w takich debilicznym temacie

Luska, żeby nie było nadinterpretacji specjalnie dla Ciebie użyję słowa którym sama się posłużyłaś. Znasz każde dziecko spod bloku? Spod jakiego konkretnie bloku? Jak dobrze znasz i co to znaczy w Twoim języku "znać"? Co dokładnie Ci to daje? Nie odpowiadaj, nie musisz:P

temat wcale debilny nie jest, tylko że nadal nie znam cennika:P

Gość Luśka z W..
A Ty rozumiesz moją powyższa wypowiedź? Myślę, ze tak, ale dodatkowo wyjaśniam, że użycie słowa "każde" lub "wszyscy" nie zawsze oznacza każdego bez wyjątku. Po prostu tak, a nie inaczej używamy naszej ludzkiej mowy i nie udawaj, ze tego nie rozumiesz :)

Lusia, ale te inne samce to się tylko podszywały :classic_cool: Zresztą spytaj Ike, kto się kwalifikuje... ;) Wiem, to chwyt poniżej pasa :D Naczelny, nie popisuj się już, co? Dałem Ci 5/10, ale poziom leci na łeb na szyję :O Masz braki w edukacji i tupetem tego nie nadrobisz :O

""każde" lub "wszyscy" nie zawsze oznacza każdego bez wyjątku." Ahaaaaa....... i z pewnością nie mogłaś użyć innego, bardziej odpowiedniego argumentu, prawda? Oczywiście że nie, przecież wolałaś zareagować złością i próbowałaś "dokopać" generalizacją. Wiesz jak wyszło:)