Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ada19

moja tesciowa sie we wszystko wtraca!

Polecane posty

Gość ada19

ostatnio ma pretensje ze chce dać córce na imię Dżesika. To imie jest modne, nie chce żadnej Kasi Basi lub innego dennego imienia :O Nienawidze jej.

Gość gryzik
akurat chyba przyznam racje twojej tesciowej.czy wiesz ile teraz jest "dzesik"chyba tysiace,milinoy..wiec pomysl jak bedzie wygladało zycie twojej córki jesli za pare lat wszystkie beda sie tak dziewczyny nazywały z z jej klasy..

Gość ada19
niby dlaczego?

Gość 1003
olej tesciową...to twoje dziecko i ty wymyslasz imię a nie ona....ona miała swój czas...a imię Jessica mi się podoba....wogóle podobają mi sie zagraniczne imiona bo uwazam ze polskie sa straszne...

A czym Ty się przejmujesz? :) Twoje dziecko,Twój wybór imienia! Ps.Ale mam nadzieje że nienawidzisz ją z innego powodu ,niż z tego jakie imię będzie nosiło dziecko? :D

Gość ee plissss
To imię, jak z telenoweli brazylijskiej :o Wg badań jest to imię najczęściej nadawane w rodzinach patologicznych, wynika to właśnie z faktu wpływu takowych telenoweli. To może już lepiej Nikola?

Gość ale wy dziwne
O A TUTAJ TEMAT ZE TESCIOWA SIE WTRĄCA, JAK SIE NIE WTRĄCA ZLE JAK SIE WTRĄCA ZLE :classic_cool:

Gość ada19
czy ja sire komus wtracam jak ma na imie dac swojemu dziecku? to imie jest ladne, nie lubie polskich imion.

Gość ada19
no to co ze popularne. nie uwazam sie tez za jakas patologie. mieszkam na wsi a to imie tu nie jest tak znane

Gość gryzik
masz 19 lat i juz masz dziciaka? gratuluje..masz do nauki..a nie za rodzine sie brac..a imie dzesika jest najbardziej tandetne na świecie..

Gość ada19
gryzik mam 19 lat, szkole juz skonczyłam

Gość ee plissss
no i wszystko jasne, ciemnota, każdy będzie wiedział, że mamunia pochodziła ze wsi i oglądała tasiemce brazylijskie :o Pomyśl o dziecku, imię to twoja fanaberia a jak potem będzie jej sie z nim żyło, jako dorosłej kobiecie??? Dżesika Kowalska :o

Gość ale wy dziwne
kochna sa tez inne zagraniczne imiona i nie koniecznie dzesiki :D:D:D ale twoj wybor :D

Gość gryzik
jaka? chyba zawodówke? bo jak sie nie myle powinnas isc w tym roku do matury..a jest dopiero luty wiec szkoła jeszcze trwa..wiec gratuluje wykształcenia..

Gość ee plissss
Zapis w języku obcym jest ładny a ten spolczczony okropny, przez dż :o Paskudne imię.

Gość ada19
po zawodowce szybciej znajde prace niz ty po studiach gryzik

Gość 1003
no a chociazby autorka skończyła zawodówke to co z tego?...jej sprawa....ja mieszkam w miescie i tez podoba mi sie to imię....i jeszcze nie widziałam zeby w telenoweli brazylijskiej była jakas dzesika...sa milagros,lusesita ale nie dzesika....to imię jest amerykańskie a nie brazylijskie...

Gość sie wtraca..ja sie
jej nie dziwie.widac zes pusta zaciazona gowniara i kobieta sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee wtraca oj bidna ta dzesika bedzie oj bidna

Gość po zawodówce może
iść do liceum a później na studia więc co ci do tego? :-o

Gość tak te panie maja
Kiedyś byłam na wiejskim weselu gdzie były chyba trzy Jessiki, Roksanka, Andźielika . Te imiona chyba są popularne w tych kręgach. Ty autorko masz ładne imię.

Gość ada19
poza tym imie mi pasuje do nazwiska, Dżesika Smółka, jak jej sie nie podoba, to niech spada

losie ale co wy sie czepiacie i tego jak ona chce dac na imie dziecku i tego jaka szkole skonczyla .. i tego ile ma lat .... poza tym kazdy ma inny gust i kazdemu sie inne imie podoba ale blagam nie mowcie od razu ze patologiczne rodziny daja tak dzieciom na imie... bo jak jak znam to jakos ludzie z dobrze usytuowanych , wyksztalconych rodzin takie daja imiona a jak widzialam z biedniejszych sa sam zosie kasie hanie itp itd..z reszta niema co obrazac osoby ktora tak chce dac na imie dziecku jednemu sie podobaja stare imiona polskie ..a innemu zagraniczne... a do szkoly jaka skonczyla tym bardziej niemacie prawa sie wtracac co wam do tego??

Gość 1003
a skąd wy wiecie ze to dziecko będzie biedne?...bo ma tak na imię?...głupie jestescie i tyle zeby okreslac ziecko po imieniu...zreszta nie wiecie jakie wasze dziecko bedzie miało gust...moze dacie na imię Zocha a ono wam powie ze wolało by miec na imię Jessica....

Gość ada19
ten post powyzej to nie mojego autorstwa

a jedno co moge sie doczepic to nie pisze sie Dżesika.. tylko Jessica

Gość ale wy dziwne
no faktycznie pasuje nie ma co :D Dziewczyno ty sie zastanow co ty robisz :classic_cool:

Gość gryzik
ale o co wam chodzi? dziewczyna chciała opini na FORUM.WIEC ;UDZIE Z FORUM WYRAŻAJASswoja opiniei maja prowo mic negatyna albo pozytywna i tyle..

Gość ada19
a jak bedzie chlopak, to dam mu na imie Dżon.

Gość frufru
nie rób dziecku krzywdy...