Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erlinuaa

TAK BARDZO MI JEST CIEZKO JESTEM W ANGLII TESKNIE ZA KRAJEM

Polecane posty

Gość erlinuaa

jestem w anglii od 4miesiecy pracuje w hotelu jest bardzo ciezko .mialam jechac do polski w kwietniu ale mam mozliwosc zmiany pracy na lepsza teraz i jak zmienie nikt mi nie da urlopu w kwietniu:(tak mi ciezko,chcialabym wrocic ale jak dzwonie do plski o slysze jaka jest sytuacja w polsce ciezka to odechciewa mi sie:( bardzo tesknie~:(

Nie masz za czym! Ja byłam w Anglii 9 miesiecy.. Tez strasznie tęskniłam za rodzina (męża miałam przy sobie), za tradycyjnymi świetami i w ogóle. A teraz? Po powrocie do Polski jest gorzej niż przed wyjazdem! W Anglii możesz sobie pozwolić na duzzzzzzzzo więcej niż tu! Dla mnie tu jest tragedia!

Gość Anastazjaaaa

Gość Anastazjaaaa
hey. Sluchaj daj spobie spokoj z powrotem. nie ma sensu... Mowie Ci.. Bylam w anglii i znow tam zamierzam sie wybrac Wrocilam tu bo tesknilam za narzyczonym i rodzinka.. Ale bez sensu.. zmarnowany rok. Zaluje. Znajdz tam sobie kogos. Zagadaj z kims z pracy idzcie do baru, otworz sie na ludzi. Tam masz max mozliwosci. Ja sie tylko zastanawiam czy oplaca mi sie tam ejchac teraz p[o tym kryzysie czy znajde prace np w okolicach Manchesteru ?

Gość znajdź sobie jakiegoś
ciapatego, posunie cie kilka razy , to zapomnisz o tęsknocie.