Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a moze jutro juz bedziesz

na ile min.pierwszy raz do solarium,ile razy zeby cos bylo widac,jestem biala ja

Polecane posty

jak kreda :( przez ta zime naprawde zbladlam,a nielubie brazujacych kosmetykow.bo tabletki do lykania napewno nie opala :(

Gość juh
a nie zdrowiej byloby pic soki marchewkowe?dadza ci ladny odcien cery

moze i zdrowiej,ale ile bym musiala ich wypic,pewnie zolta bym sie zrobila

wiesz co,a moze spróbuj te soki,albo chociaz codziennie marchewke i zobaczysz sama jak twoja cera reaguje.nie krytykuje tu solarium ale moze lepiej spróbuj tak?moja kumpela w solarium zarazila sie łupieżem pstrym i potem długo walczyla z plamami

Gość PaulaPaulaPaul
jesli serio jestes biała mozesz isc na 6 minut na słabsze lampy. Zresztą mozesz powiedzieć pani/panu przy kasie ze jestes pierwszy raz i ze ma Ci doradzic jak bedzie lepiej. Jesli serrrrrrio jestes blada jak "snieg" wez krem z małym filtrem lub poproś tego pana/panią przy kasie (jednorazowy kosztuje ok.3 zł)

nie sluchaj takich rad. w solarium sa wyszkolone pracownice ktore wiedza na ile kto moze isc. wejdz i powiedz ze dawno nie bylas albo ze wcale nie bylas. i chcesz sie opalic a nie spalic. kazde lozko ma inny czas oplania dla ludzi bladych. na jednym mozesz jedynie 5 minut bo agresyne i nowe lapmy a na innym nawet 2o minut bo stare lapmy np maja. takze radze popytac pracownic i do tego jakis kosmetyk