almaxea 0 Napisano Luty 2, 2009 Zastanawiam się nad kupnem tych tabletek. Brała je któraś z was? Schudłyście? Jeśli tak to ile w jakim czasie?;> Aha, i najważniejsze: czy jeśli biorę tabletki antykoncepcyjne to czy nie ma żadnych przeciwwskazań żeby brać THERM LINE II? POZDRAWIAM :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tineniaaaaa Napisano Luty 2, 2009 powiem ci tak.Moja ciotka schudła na tych tabletkach 14 kg ale również chodziła na silownie co 3 dni na godzinke i troche cwiczyla w domu.Schudła w 2 miesiące,więc moim zdaniem fajna sprawa.Ale twierdzi,że siłownia raczej mało dała,bo wczesniej jak jeszcze nie brała tych tabletek też cwiczyla przez prawie pl roku i efekty były zadne.Mowila,ze apetyt się jej zmniejszyl i widziała postępy.Ja biore te tabletki dopiero od 6 dni ale apetyt mam znacznie mniejszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
almaxea 0 Napisano Luty 2, 2009 Aha, a wiesz może ile Twoja ciocia zrzuciła w ciągu tych dwóch miesięcy? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
almaxea 0 Napisano Luty 2, 2009 Aha, sorki. już widze. przecież na początku pisze 14 kg ;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kiciucha 0 Napisano Luty 2, 2009 Zaczełam dzis brać. Ciekawe co będzie... Brałam już Reduxil, L-Karnitynę, próbowałam specjalnej diety 5-cio dniowej. I dupa. Ale bez niskokalorycznej diety (1000 kcal) i ćwiczeń to sobie można... . nie ma rady, trzeba ograniczyć żarcie. Mam już wyspecjalizowane specjalne niskokaloryczne i pyszne potrawy. ;-) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość margaretkaaaaa Napisano Luty 2, 2009 Ja biorę od 5 dni, narazie nic nie zauważyłam. Na początku nie najlepiej sie po nich czułam ale juz jest ok. Nie mam do zrzucenia zbyt wiele kg 4 góra 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Luty 2, 2009 hehe.. bralam miesiac i cwiczylam codziennie zrzucilam TYLKO 5 kg a bez nich 4 kg i zdrowiej.. bo bez tego gowna... mozna nabawic sie tylko problemow zdrowotnych..:( no ale jak chcecie, zycze wam powodzenia i oby zadnych skutkow ubocznych! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilu73 0 Napisano Luty 2, 2009 Kiciucha napisz jaki masz jadłospis bardzo bym chciała wiedzieć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
almaxea 0 Napisano Luty 2, 2009 napiszcie cos jeszcze na temat tych tabletek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiulka161616 Napisano Luty 2, 2009 na kazdego działają inaczej,niektórzy muszą przy braniu ich cwiczyc a niektórzy nie musze a i tak chudną,różnie jest,musisz po prostu spróbowac na sobie,jeśli nie podziałają - ostaw.Takie jest m oje zdanie.Ale jeśli juz zaczniesz brac to pamietaj o tym,zeby cwiczyc i mniej jesc,bo od samego lezenia i objadania się nie schudniesz,nawet przy pomocy najdrozszych i najlepszych tabletek.pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kiciucha 0 Napisano Luty 2, 2009 Lilu... Rano na śniadanie: serek wiejski (sam albo ze szczypiorkiem) lub jogurt z muesli albo mleko z muesli. Do tego kawa z mlekiem i jedną pastylką słodziku. Śniadane jem kolo 7. Potem ewentualnie, ale nie zawsze jogurt albo jakiś owoc. Potem na obiad (tak 14-15 bo tak wracam z pracy). I na obiad jest sporo wariantów np. - pierś z kurczaka z surówką - pierś z kurczaka z warzywami i surówką - albo same warzywa gotowane (moga byc mrozonki) z jajkiem na twardo do tego moze byc kawaleczek piersi wkrojony - ryba smazona z surowka (dorsz najlepszy) Generalnie chodzi o to, żeby było mięsko nie tłuste i jakieś warzywo. Warzywa surowe to podstawa, ale zimą mogą to być gotowane w bulionie mrożonki. Czasem jadłam też i te \"na patelnię\". Kolacja: - sałatki różnej maści np. grecka, włoska, z tuńczyka i kukurydzy, z makreli, tradycyjna. - plasterek szynki, plasterek sera zóltego, jedno jajko i jakies warzywa - czasem też i musli (jesli na sniadanie jadlam serek wiejski) - czasem zestaw owocow, np jablka, banany, mandarynki, ananasy w puszcze. W międzyczasie piłam herbatki różne, np bioactive czerwoną, zieloną... Jest taki zestaw herbatek z tabletkami. Można je kupić w supermarketach i w aptece i w necie też. Jest tam herbata i tabletki ziołowe które sie bierze 3 razy dziennie. Nie spalają, ale pomagają oczyścić organizm i nie chce się tak jeść. I to wszystko :-). Ważne żeby było chude mięso plus warzywo. Dużo warzyw. Ja do wszystkiego je dodaje. Jeśli lubisz pieczywo itp. to na śniadanie możesz jeść chleb pełnoziarnisty (nigdy białe pieczywo!) z serkiem wiejskim, a na obiad możesz do warzyw czy miesa dodac odorbine ryżu brązowego. Dałam rade, ale najgorzej jest z przygotowaniem tego i to mnie zgubiło, bo nie zawsze miałam czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilu73 0 Napisano Luty 2, 2009 Dziękuje !! To bardzo podobnie jak i ja :):):) A na jakim topiku jesteś ??? Musze się gdzieś przyczepić bo sama nie wiem gdzie :( Byłam na francuskiej ale nie wytrzymałam tyle dni. Teraz stosuje 1000 cal. :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kiciucha 0 Napisano Luty 2, 2009 Hmmm. Narazie biegam po tematach i wtracam swoje grosze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
almaxea 0 Napisano Luty 2, 2009 kiciucha: ile kosztuje ta herbatka z tabletkami i jak sie nazywa? widze ze masz cele ponumerowane na dole ;P myslisz ze latwiej sie odchudzac osiagajac poszczegolne cele? bo nigdy nie probowalam osobiscie ;P waze podobnie do Ciebie i wlasciwie to ile masz wzrostu? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach