Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

almaxea

THERM LINE II

Polecane posty

Zastanawiam się nad kupnem tych tabletek. Brała je któraś z was? Schudłyście? Jeśli tak to ile w jakim czasie?;> Aha, i najważniejsze: czy jeśli biorę tabletki antykoncepcyjne to czy nie ma żadnych przeciwwskazań żeby brać THERM LINE II? POZDRAWIAM :)))

Gość tineniaaaaa
powiem ci tak.Moja ciotka schudła na tych tabletkach 14 kg ale również chodziła na silownie co 3 dni na godzinke i troche cwiczyla w domu.Schudła w 2 miesiące,więc moim zdaniem fajna sprawa.Ale twierdzi,że siłownia raczej mało dała,bo wczesniej jak jeszcze nie brała tych tabletek też cwiczyla przez prawie pl roku i efekty były zadne.Mowila,ze apetyt się jej zmniejszyl i widziała postępy.Ja biore te tabletki dopiero od 6 dni ale apetyt mam znacznie mniejszy

Aha, a wiesz może ile Twoja ciocia zrzuciła w ciągu tych dwóch miesięcy? :)

Aha, sorki. już widze. przecież na początku pisze 14 kg ;)))

Zaczełam dzis brać. Ciekawe co będzie... Brałam już Reduxil, L-Karnitynę, próbowałam specjalnej diety 5-cio dniowej. I dupa. Ale bez niskokalorycznej diety (1000 kcal) i ćwiczeń to sobie można... . nie ma rady, trzeba ograniczyć żarcie. Mam już wyspecjalizowane specjalne niskokaloryczne i pyszne potrawy. ;-) Pozdrawiam

Gość margaretkaaaaa
Ja biorę od 5 dni, narazie nic nie zauważyłam. Na początku nie najlepiej sie po nich czułam ale juz jest ok. Nie mam do zrzucenia zbyt wiele kg 4 góra 5

hehe.. bralam miesiac i cwiczylam codziennie zrzucilam TYLKO 5 kg a bez nich 4 kg i zdrowiej.. bo bez tego gowna... mozna nabawic sie tylko problemow zdrowotnych..:( no ale jak chcecie, zycze wam powodzenia i oby zadnych skutkow ubocznych!😘

Kiciucha napisz jaki masz jadłospis bardzo bym chciała wiedzieć :)

Gość asiulka161616
na kazdego działają inaczej,niektórzy muszą przy braniu ich cwiczyc a niektórzy nie musze a i tak chudną,różnie jest,musisz po prostu spróbowac na sobie,jeśli nie podziałają - ostaw.Takie jest m oje zdanie.Ale jeśli juz zaczniesz brac to pamietaj o tym,zeby cwiczyc i mniej jesc,bo od samego lezenia i objadania się nie schudniesz,nawet przy pomocy najdrozszych i najlepszych tabletek.pozdrawiam.

Lilu... Rano na śniadanie: serek wiejski (sam albo ze szczypiorkiem) lub jogurt z muesli albo mleko z muesli. Do tego kawa z mlekiem i jedną pastylką słodziku. Śniadane jem kolo 7. Potem ewentualnie, ale nie zawsze jogurt albo jakiś owoc. Potem na obiad (tak 14-15 bo tak wracam z pracy). I na obiad jest sporo wariantów np. - pierś z kurczaka z surówką - pierś z kurczaka z warzywami i surówką - albo same warzywa gotowane (moga byc mrozonki) z jajkiem na twardo do tego moze byc kawaleczek piersi wkrojony - ryba smazona z surowka (dorsz najlepszy) Generalnie chodzi o to, żeby było mięsko nie tłuste i jakieś warzywo. Warzywa surowe to podstawa, ale zimą mogą to być gotowane w bulionie mrożonki. Czasem jadłam też i te \"na patelnię\". Kolacja: - sałatki różnej maści np. grecka, włoska, z tuńczyka i kukurydzy, z makreli, tradycyjna. - plasterek szynki, plasterek sera zóltego, jedno jajko i jakies warzywa - czasem też i musli (jesli na sniadanie jadlam serek wiejski) - czasem zestaw owocow, np jablka, banany, mandarynki, ananasy w puszcze. W międzyczasie piłam herbatki różne, np bioactive czerwoną, zieloną... Jest taki zestaw herbatek z tabletkami. Można je kupić w supermarketach i w aptece i w necie też. Jest tam herbata i tabletki ziołowe które sie bierze 3 razy dziennie. Nie spalają, ale pomagają oczyścić organizm i nie chce się tak jeść. I to wszystko :-). Ważne żeby było chude mięso plus warzywo. Dużo warzyw. Ja do wszystkiego je dodaje. Jeśli lubisz pieczywo itp. to na śniadanie możesz jeść chleb pełnoziarnisty (nigdy białe pieczywo!) z serkiem wiejskim, a na obiad możesz do warzyw czy miesa dodac odorbine ryżu brązowego. Dałam rade, ale najgorzej jest z przygotowaniem tego i to mnie zgubiło, bo nie zawsze miałam czas.

Dziękuje !! To bardzo podobnie jak i ja :):):) A na jakim topiku jesteś ??? Musze się gdzieś przyczepić bo sama nie wiem gdzie :( Byłam na francuskiej ale nie wytrzymałam tyle dni. Teraz stosuje 1000 cal. :(:(:(

kiciucha: ile kosztuje ta herbatka z tabletkami i jak sie nazywa? widze ze masz cele ponumerowane na dole ;P myslisz ze latwiej sie odchudzac osiagajac poszczegolne cele? bo nigdy nie probowalam osobiscie ;P waze podobnie do Ciebie i wlasciwie to ile masz wzrostu? :P