Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aagaaatkkaaa

P R O B L E M !

Polecane posty

Gość aagaaatkkaaa

Mam problem. Wczoraj kochalismy sie z moim chłopakiem. Był to 18 dzien cyklu (moje cykle trwaja 29-30 dni). Używaliśmy prezerwatywy + globulki. Podczas stosunku, w pozycji 'od tyłu..' mojemu chłopakowi zaczeła zsuwac się prezerwatywa, wyjmując członka zeszła cała..zostając we mnie (wystawała tylko koncowka..na zewnatrz) Chłopak odrazu wyjął ją.. Nie miał wytrysku, w prezerwatywie znajdowała się tylko nie wielka ilośc płynu. Strasznie się boję.. że mogłam zajść w ciąże.

Gość no i co nas to obchodzi
mam łożyc na wasze życie? :O

Gość medaaaa
od tyłu to tylko zwierzęta się kochają, moja suczka tak daje

Tylko że na test to musi jeszcze poczekać ze dwa tygodnie haha :D A do tego czasu to się bidula stresować będzie :P

Gość pinia1981
To następnym razem autorka będzie bardziej uważać albo kupi facetowi sama gumy odpowiedniego rozmiaru, bo tą chyba miał za dużą:P

jesli sie nie spuscil a uzywalas globulek to nie boj sie ,, boj sie dopiero jak ci sie okres spozni

Gość do smarkuli
smarkula to chyba ty jesteś jak ta suczka, bo ja nie mam zamiaru się porównywać do suczki,

Ale jak dostaniesz okres to też się bój, bo z tego co tu na Kafe opowiadają to dziewczyny dopiero przy porodzie się dowiadywały że w ciąży były - cały czas miały okres.

dajcie dziewczynie spokój. To normalne, że teraz się boi. Do aagaaatkkiii, Jak Ci się spóźni, to zrób test i nie martw się-może nie ma czym.

No dobra, to na poważnie - autorko, jak Ci się taka sytuacja powtórzy, to jest coś co możesz wziąć po stosunku. Nazywa się Postinor i nie jest lekiem poronnym. Powoduje, że zapłodnione jajeczko nie zagnieżdża się w macicy, czyli nie dochodzi do ciąży. Wg ulotki bierze się do 75godz po stosunku (wg lekarzy do 12 godzin po stosunku). Lekarz powinien przepisać bez problemu. Kupisz w każdej aptece.

Gość Jak dla mnie
to nie ma sie o co martwic:)byly globulki, chlopak nie skonczyl w tobie.Ja np. kochalam sie w dni plodne bez zabezpieczenia do konca - to sie obawiac moglam, ale niestety w ciaze nie zaszlam.To naprawde nie tak latwo jak sie wydaje:)