Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska 25

Jak wy to robicie?

Polecane posty

Gość ciekawska 25

wiele razy słyszę, że dziewczyny zaszły w ciążę mimo zabezpieczenia. Jakim cudem my się zabezpieczamy tyle lat i ani razu nawet nie pękła nam gumka:(. Amoże jestem bezpłodna?

Gość ciekawska 25
oj robisz sobie żarty a ja naprawdę jestem ciekawa:)

nie robię sobie żartów, to najprawdziwsza prawda :D przecież wystrczy wejść na którykolwiek temat z cyklu "czy jestem w ciąży" gdzie chłopak był w gumce, nie skończył w środku, a ona i tak się boi, że jest w ciąży. I prawie zawsze znajdzie się ktoś, kto zna kogoś, kto w taki sam sposób zaszedł. Albo przez petting ;) The truth is out there :D:D:D a ja się zabezpieczałam i też nie zaszłam

Gość ja akurat ..
zaszłam w ciaze mimo zabezpieczenia ale przez to ze guma pekla a na dodatek byl to juz 18 dc ( z reguly powienien byc juz niepłodny ) no i mam teraz ukochanego bobaska .

Gość ciekawska 25
no właśnie ja raczej pytając nie mam na myśli ludzi na kafe bo fakt czasem naprawdę mają wyobraźnię. Ale mam znajomych którzy mają dziecko z wpadki bo np gumka im pękła albo był przedwczesny wytrysk

Gość ciekawska 25
do ja akurat.... pękła dlaczego? Jakiej firmy kupujecie?

Gość ja akurat ..
no wiem ze sama guma to praktycznie zadne zabezpieczenie ale bylo skuteczne przez 10 lat ( ciagle ten sam partner czyli maz ) a ja hormonow brac nie moge zandych juz niejednych tabletek probowalam i ciagle to samo - tragiczne samopoczucie

no moja koleżanka ma synka, bo podczas brania tabletek przechodziła kurację antybiotykową i lekarz jej nie ostrzegł, że antybiotyk osłabia ich działanie ;)

Gość ciekawska 25
ja też wiem że gumka nie daje 100% pewności ale

Gość ciekawska 25
u nas jak dotąd daje

Gość ja akurat ..
guma pekla podczas stosunku a jesli chodzi o firme to chyba byla durexa maz kupuje te z wyzszej połki

Gość ciekawska 25
my też durexa i zawsze w aptece

Gość bedgggg
zgadza się, na kafe to nawet na odległość kobiety zachodzą w ciążę, tutaj są tak niestworzone przypadki, że aż dziw bierze. Byle zaswędzenie, czkawka itp. to zaraz ciąża.

Gość goosia***
A Ty myslisz ze zajscie w ciaze jest takie proste? JA sie staram o dziecko dwa lata, chodze po lekarzach itp i nic...

Gość nxfgbvcdjh
Ja mam dwójkę dzieci ( 2 lata, 4 miesiące ). Oboje zaplanowani, zaszłam w pierwszym cyklu starań. Współżyję od 8 lat. Stosuję kalendarzyk małżeński, w dniach ryzykownych seks tylko w gumce

Tiaaaa ostatnio tu taka jedna świeczką się bawiła i też ciążę podejrzewała :o A gumka mi pękła 3 razy - wszystkie z 1 opakowania (jakieś felerne albo coś), podczas dni płodnych i jakoś ciąży nie było (z czego przy 1 gumce zorientowaliśmy się już jak skończyliśmy). Zajść w ciążę wcale nie jest tak łatwo, jak tu się na Kafe sugeruje.

Gość goosia***
smarkula - Swiete słowa :)

Gość ciekawska 25
dokładnie popieram a najlepsze jest doszukiwanie dolegliwości związanych z ciążą na siłe

heh, tutaj wszystko może być objawem ciąży, od kataru, przez wysypkę do bólu w kolanie :D kafe mi zawsze humor poprawia

Ooo właśnie, nowy topik - dziewczynie 2 dni po okresie się brzuch powiększył i już podejrzewa ciążę :P

Gość ciekawska 25
hehe ja to kiedyś czytałam , że dziewczyna w drugim m-cu ciąży czuła ruchy dziecka hahaahahah

Gość ja tak się boję zajść w ciążę
że mimo że mam pcos i żadnych objawów owulacji, to nawet nigdy nie uprawiałam seksu. I ze względu na ciążę cieszę się, że jestem 24letnią dziewicą. Gdybym zaczęła, chyba umarłabym, ze stresu:O A nie mogę brać hormonów, bo mam poważne kłopoty z krążeniem i żyłami:( Przynajmniej jak kiedyś brałam- porobiły mi sie żylaki i mam teraz jeszcze dużo gorsze krążenie. O krótkich spodniach czy nawet sandałach mogę zapomnieć do końca życia- puchną mi ręce, nogi, mam popękane naczynka i żylaki- wygląda to paskudnie...:( Już się martwię, jak będe leczyć to pcos jak mi się pogorszy:(

Gość ja tak się boję zajść w ciążę
Aha, dodam, że nie ejstem durna, na serio wiem, kiedy jest owulacja i wiem, że nie 14 dni przed okresem, od czego to zalezy, zdawałam maturę z biologii, uczestniczyłam w biologicznych olimpiadach kiedys, oczywiście teraz też się tym interesuję i nie jestem jakąś kretynką. Ale po prostu na widok ciężarnych kobiet robi mi się słabo, mam ochotę uciekac, nie lubię patrzeć na nie, po prostu nie wiem- boję się. To jakas fobia. Zajście w ciążę to byłoby najgorsze, co mogłoby mnie spotkać w życiu.

My również wiele lat używamy prezerwatyw i nigdy nam nie pękły. Mieliśmy zarówno te z Biedronki jak i Pepino , Unimile czy Durexy. Od dłuższego czasu kupujemy Durexy w większych ilościach przez Allegro ale glównie kupowaliśmy w sklepach-marketach sporadycznie w aptece. Mamy jedno zaplanowane dziecko (za pierwszym razem zaszłam w ciąże).

Gość nonieeeeee
o kurde, kichnęłam, dziewczyny czy to ciąża

Gość gmedgklll
a ja puściłam bąka, też chyba na ciążę

Gość dorcia33
Ja tez zabezpieczam sie tylko prezerwatywa,a moj lekarz powiedzial,ze to zadne zabezpieczenie..hheh to po co je wymyslono?