Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszsza

szukam opiekunki dla 13m chlopca kce ktoś może kogoś poleci?

Polecane posty

dzis mi wyrzucono dziecko ze zlobka i musze pilnie znalezc kogos kto sie zaopiekuje moim synkiem, ze wzgledu na to ze moj maly uwielbia towarzystwo innych dzieci chetnie dam dorobic matkom ktore chcialyby pzry okazji swojego zaopiekowac sie tez moim synkiem, aczkolwiek niekoniecznie :) moze ktos moze kogos polecic, jest zainteresowany itd... prosze o kontakt pawelecanna@wp.pl

Gość a dlaczego
wyrzucono???????????????

z katowic tak wyrzucono... wprowadzono nowe zarzadzenie ze dzieci z tep 37 i wyzej nie sa przyjmowane a dzieci ktore dluzej niz 10 dni sa nieobecne (czytaj maja temp 37 i wyzej) sa skreslane z listy pod pretekstem ze sa dzieci z drowe w kolejkach do zlobka

Życzę powodzenia w poszukiwaniach i proponuję podać więcej szczegółów. Gdzie mieszkasz, jakie usposobienie ma twój maluch, czy lubi kontakt z ludźmi. itp... Ja sama ostatnio zaczęłam myśleć o tym żeby zaopiekować się dzieckiem. Mieszkam w Toruniu na Rubinkowie i chętnie bym wzięła pod opiekę dziecko z tych okolic:):):)

To że dziś nie przyjęli do przedszkola to się z tym zgodzę.Gdyż jest ryzyko że będzie zarażało grupę.Zresztą każda matka które daje dziecko do żłobka/przedszkola chce mieć gwarancje że są tam dzieci zdrowe. A to jest żłobek prywatny? w życiu o takim ,,rozporządzeniu" nie słyszałam(czytaj powyżej 10 dni dziecko wypad ) U nas w państwowym żłobku czy też przedszkolu nawet jak dziecko mieisąc czasu choruje nie mają prawa skreślić z listy.Jest takie coś jak opłata stała więc rodzice płacą ją niezależnie czy dziecko uczęszcza czy też nie.Bezsensowny u Was zapis jest.A jaką mają gwarancję że dziecko nowo przyjęte będzie zdrowe jak ryba? A widziałaś ten zapis czarno na białym?

To że nie wpuścili Twojego dziecka to akurat się zgodzę bo może zarażać inne :) i to najpewniej popytać się po znajomych,sąsiadach... Ja kiedyś korzystałam z tej strony niania.pl

no ja sie nie zgodze, bo moje dziecko jest zdrowe i ma 37,2 :> ja go nie znam zeby mial 36,6 :) a poza tym to jakos super dziwnie sie zlozylo ze dzis w zlobku w grupie mojego synka nie bylo ani jednego dziecka, zostaly wszystkie odprawione do domu, ja dziekuje za taki zlobek ze mam loterie rano ze albo mi go przyjma albo nie a ja co ma w pracy powiedziec ze albo jutro przyjde albo nie? to ze dziecko jakies ma katar albo pokasluje to nei znaczy ze ma siedziec w domu, bez pzresady ze zaraza cala grupe... rozumiem zeby nie przyprowadzac chorych dzieci ale tak ajk moje zdrowe i do domu bo ma 37? a dzieci zabkujace? mojemu sie teraz 4 wyzynaja i tez miewa temperature ale to co ja mam z glodu zdychac i nie pracowac bo se baby w zlobku chca same posiedziec? to jest panstwowy zlobek a zarzadzenie weszlow zycie od 1 lutego :/ jutro pojade z synem i okaze sie ze zas ma 37 i zas do domu, a ten bidulek tak bardzo lubi dzieci i zlobek, dzis az sie poplakalam razem z nim jak musial isc do domu i zas sie ubierac :(

Gość moze portale
dla nian przelec piastunka,niania,opiekunka.pl sa takie 3

Gość moze portale
ach to teraz bedziesz miec jazde z niania.znalezc,dogadac,wynagrodzenie,obowiazki.

ja jzu mialam dwie opiekunki z netu i klapa :/ jedna mnie okradla po tygodniu i tyle ja widzialam a druga byla ogolnie do bani ale ze maly szedl do zlobka to pzretrwalam dwa mce z nia wiec do niania.pl sie zrazilam a reszte wlasnie pzregladam .... dalam juz do gazety ogloszenie, ale jakies dziwne ludzie do mnie dzwonia i smsuja, jakos mnie by bylo glupio odpowiadac na ogloszenie o prace w stylu sms: prosze o tel jestem zaint praca :/

Gość moze portale
wiesz.czesto sa to studentki,i tel na karte..gdzie trzeba sie zmiescic w mies....a jak laska zrobi z 10 takich tel..to klapa z karta..ja je nawet rozumiem.wiem , ze to nie ladnie..ale coz...

Gość moze portale
albo zglos sie do jakiejs agencjiii nian,posrednictwa w nianiostwie:)

Gość świetny pomysł
gratuluje! szukac opiekunki dla malucha na forum internetowym! moze od razu napisz ze szukasz pedofila albo wariatki

zawsze sa maile... to chyab jest ladniej niz sms... a co do osoby ktora pisze o pedofilu czy wariatce to nie mam zadnej pewnosci ze oglaszajac sie na portalu niania czy w gazecie czy z posrednictwa niana nie trafi mi sie ktos taki :( a forum jak forum, tak samo jak kazdy inny temat w stylu jak uwazacie czy jestem jzu w cizy czy moge dac dziecku mleko itd... pytam czy ktos moze kogos polecic:> i ciekawe co bys zrobila jakbys miala 4 dni na znalezienie opiekunki :P

Gość ahaahahahaha
szkoda ze mieszkam 50 km od katowic bo sama mam dwojke dzieci i z checia bym sie podjela takiego pilnowania, wzielabym jakiegos bąbla do siebie i corcia mialaby kolege do zabawy jak syn jest w przedszkolu