Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona strasznie

zgrubinie w pachwinie

Polecane posty

Witam. Dzisiaj rano wyczułam ze w górnej czesci prawej pachwiny mam jakies zgrubienie(bezbolesne), a w drugiej pachwinie takiego nie mam. Byłam ostatnio chora i to bardzo, miałam grype, wysoka temperatura utrzymywała sie przez 4 dni, wszystko mnie bolało, najbardziej nogi. Miałam powiekszone wezły chłonne na szyi ale juz zniknęły, na pachwiny nie zwracałam uwagi. Nie wiem czy to od tej choroby? Chciałam isc dzisiaj do lekarza internisty ale sie nie dostałam i zapisze sie na jutro. Naczytałam sie w necie o róznych nowotworach i strasznie sie wytraszyłam. Bardzo prosze niech mi ktos napisze co o tym mysli

Gość Żabolowa
Ludzie mogą Ci różne rzeczy napisać. Jeden napisze, że to coś poważnego, inny, że to pozostałość po chorobie. Ale najlepszym wyjściem jest wizyta u lekarza. Tak więc nie zamartwiaj się tylko do lekarza. Życzę wszystkiego dobrego.

Gość lorii
Masz powiekszone wezły chłonne wiec jeszcze nie do koca wyzdrowiałąs..idz do internisty:-)

wiem ze musze isc do lekarza, ale dopiero jutro i juz nie moge wytrzymac dlatego postanowiłam napisac. Jak zaczełam czytac w necie ze to moze byc rak to spanikowałam. Narzeczony na mnie nakrzyczał ze wyrzuci mi komputer przez okno jak tak sie bede przejmowac tym co tam wyczytam. Ale ja sie naprawde strasznie boje. Nie wiem czy to napewno wezły chłonne i czy nie miałam tego wczesniej, czy to napewno pozostałość po tej chorobie? Martwi mnie to bardzo. Snuje juz czarne scenariusze, ze to napewno rak. Panikara ze mnie

bardzo prosze niech ktos sie jeszcze wypowie. Jestem tak zestresowana ze nic nie moge jesc od rana i boli mnie zołądek:(

up

upup

Gość nieumiejaca nic-
Dziewczyno to powiekszone wezły chlonne po prostu:-) nie panikuj i nie czytaj obawow chorob bo masz syndrom studenta medycyny:-)..czyli przyjmujesz do siebie wszystkie wyczytane objawy choroby.Marsz do lekarza po antybiotyk zeby zaleczyc infekcje;-)

faktycznie tak jest za kazdym razem kiedy przeczytam cos w necie to od razu mam wszystkie objawy najgorszych chorób. Niewiem dlaczego tak mam. Jak cos sie ze mną dzieje to zawsze przed wizyta u lekarza grzebie w necie i wpadam w panike, oczywiscie pozniej sie okazuje ze zupełnie niepotrzebnie. I obiecuje sobie ze juz nigdy nie bede szukac w necie informacji bo za bardzo sie przejmuje, i tak jest az do nastepnego razu