Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nie wiem nie powiem Ci

NIVEA

Polecane posty

Go艣膰 nie wiem nie powiem Ci

Hej jakich kosmetyk贸w z nivea uzywacie??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zwyk艂y krem nivea
w niebieskim pude艂eczku i mleczko do cia艂a wyg艂adzaj膮ce ;-) Obra produkty polecam. Nie polecam szampon贸w do w艂os贸w, po nich mam siano na g艂owie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A W艂asnie ja lubie
szampony z nivea a szczeg贸lnie ten szampon i odzywke efekt bez prostownicy :) Tez uzywam tego zwyk艂ego kremu w niebieskim pude艂eczku:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zwyk艂y krem nivea
dla ka偶dego co innego :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 v.m.
szampony Nivea wcale nie s膮 takie najgorsze (przynajmniej niekt贸re - ja wypr贸bowa艂am jak na razie 4) Ale raczej zachwycaj膮ce nie s膮:D Polecam za to balsam do w艂os贸w kr臋conych, bossski jest :D W艂osy si臋 nie pusz膮 a w艂osy jeszcze bardziej si臋 kr臋c膮:) no i oczywi艣cie klasyk - zwyk艂y krem nivea ;D maj膮cy wiele zastosowa艅:D i balsam uj臋drniaj膮cy te偶 ca艂kiem fajny jest. 艣wietnie nawil偶a. Hmm u偶ywa艂am jeszcze 偶elu pod prysznic z nasadk膮 masuj膮c膮, ale on kiepski jest, wysusza, spodoba艂 mi si臋 w nim tylko zapach . Za to 偶el pod prysznic Lemon&Oil bardzo przypad艂 mi do gustu. Zapach swietny i w przeciwienstwie do tego z nasadk膮 nie wysusza , a nawet nawil偶a troch臋:) I te pere艂ki olejku, mrrr :D Heh sporo produkt贸w nivea ju偶 wypr贸bowa艂am, ale nie chce mi si臋 wi臋cej opisywa膰 xD W ka偶dym razie, ceni臋 t臋 mark臋 :):P

Udost臋pnij ten post