Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nie powiem Ci

NIVEA

Polecane posty

Gość nie wiem nie powiem Ci

Hej jakich kosmetyków z nivea uzywacie??

Gość zwykły krem nivea
w niebieskim pudełeczku i mleczko do ciała wygładzające ;-) Obra produkty polecam. Nie polecam szamponów do włosów, po nich mam siano na głowie

Gość A Własnie ja lubie
szampony z nivea a szczególnie ten szampon i odzywke efekt bez prostownicy :) Tez uzywam tego zwykłego kremu w niebieskim pudełeczku:)

Gość zwykły krem nivea
dla każdego co innego :-D

Gość v.m.
szampony Nivea wcale nie są takie najgorsze (przynajmniej niektóre - ja wypróbowałam jak na razie 4) Ale raczej zachwycające nie są:D Polecam za to balsam do włosów kręconych, bossski jest :D Włosy się nie puszą a włosy jeszcze bardziej się kręcą:) no i oczywiście klasyk - zwykły krem nivea ;D mający wiele zastosowań:D i balsam ujędrniający też całkiem fajny jest. świetnie nawilża. Hmm używałam jeszcze żelu pod prysznic z nasadką masującą, ale on kiepski jest, wysusza, spodobał mi się w nim tylko zapach . Za to żel pod prysznic Lemon&Oil bardzo przypadł mi do gustu. Zapach swietny i w przeciwienstwie do tego z nasadką nie wysusza , a nawet nawilża trochę:) I te perełki olejku, mrrr :D Heh sporo produktów nivea już wypróbowałam, ale nie chce mi się więcej opisywać xD W każdym razie, cenię tę markę :):P