Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w rozpaczy

Windows media player nie chce mi odtworzyc filmu!!

Polecane posty

Gość jestem w rozpaczy

All palyer też. co teraz zrobic? dopiero go ściągnęlam, a windows media player pisze: Program Windows Media Player nie może odtworzyć pliku. Odtwarzacz może nie obsługiwać tego typu pliku lub kodera-dekodera użytego do skompresowania pliku. co ja teraz mam zrobic? błabam pomózcie! 😭

Gość napirek
a jakie ma rozszerzenie avi .mpeg ? A może trzeba scalić pliki najpierw . Zobacz czy składa się z jednego pliku czy wielu ?

Gość jestem w rozpaczy
Na tej strone co z niej ściągałam czyli chomikuj.pl pisze , ze avi.. i z jednego pliku.

Gość jestem w rozpaczy
A jak dam na właściwości to pisze ze typ pliku: plik wideo.

Gość fredzelka
Zainstaluj sobie odwarzacz BS Player, ogladam na nim wszystkie filmy avi i zero problemow...

Gość napirek
a pobrałaś all playerem wszystkie kodeki jakie należy ,Jak nie wiesz to włącz all playera / ustawienia / diagnozuj system i kodeki . jak się coś pojawi zostały wykryte problemy to trzeba będzie połączyć się z serwerem all playera pod tytułem pobierz kod .ale niestety jest to płatne 3,66 zł . Iak masz viste to trzeba tymczasowo wyłączyć uac żeby się połączyć i może to coś da ? :)

Gość jestem w rozpaczy
ale coś jest nie kaman! Bo otworzyłam go w takim innym programie, po angielsku, ale film trwa 3 i pół minuty :O a przecież on powinien trwac pół godziny!! I tam na chomikuj.pl pisze, że to ma ponad 200 MB a mi w moich dokumentach pisze ze mam tego 34 MB . Co się dzieje? A tu są właściwości tego pliku: http://www.voila.pl/060/coq5h/index.php?get=1&f=1

Gość fredzelka
www.bsplayer.org/

Gość jestem w rozpaczy
fredzelka-- > a on jest po polsku?

Gość napirek
to musiałaś pobrać triala a nie cały sprawdż jescze raz dokładnie tą stronę .Może tylko piszą ,że mają ten film a mają tylko zwiastun czy jak to zwał ?

Gość bogata-milionerka
Polecam Gom Player'a ;) On otwiera każdy rodzaj filmu! Też miałam taki problem i kuzyn mi polecił ten właśnie program. Jest świetny!

Gość jestem w rozpaczy
http://www.chomikuj.pl/michaelfree/SERIALE/Podr*c3*b3*c5*bc+za+jeden+u*c5*9bmiech To ta strona, chciałam pierwsz odcinek ściągnąc, ale tami pisze "ściągnij pełną wersję" ,a przez 10 minut chyba mozna oglądac na tej stronie. na pewno to nie miał byc żaden zwiastun..

Gość napirek
a próbowałaś kiedyś inne filmy były ok ? Może coś jest w regulaminie strony ,że jak się ogląda w necie to leci cały a jak się pobiera to fragment . Nie wiem bo nie jesem zalogowany na tej stronie .A na torrentach nie ma ?:)

Gość jestem w rozpaczy
no dobra, program chce grac w BS palyer , ale.. on nadal trwa tak krótko, chociaz pisze, ze powinien trwac 26 minut! a jeśli ja wcześniej będąc w rozpaczy dodałam plik do archiwum, to przez to mogłam go.. skrócic?

Gość jestem w rozpaczy
torrenty to mi nigdy nigdzie nie działają i ogólnie nienawidzę torrentów:D Na tej stronie wyraźnie pisze: ściągnij pełny plik. pozatym ściągałam już tam muminki:P kurde, nie wiem co to ma byc;😠

Nie sciagnelas pliku w calosci. Sciagnij jeszcze raz

Gość jestem w rozpaczy
ale jak to się mogło stac? 😭

Gość napirek
np jakieś problemy chwilowe :D u nich i już kiszka :D spróbuj jeszcze raz

Czasem po prostu sie zdarza. Dlatego najlepiej uzywac jakiegos programu do sciagania, np. FDM, ktory potrafi "dociągnąć " plik do konca (o ile serwer na to pozwala)

Gość jestem w rozpaczy
A FDM jest płatny? i czy on ściąga ze wszystkich stron?