Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekonomiczka

czesne na Uniwersytecie Ekonomicznym - cena

Polecane posty

Gość ekonomiczka

ile wynosi czesne na uniwersytecie ekonomicznym kierunek ekonomia...słyszałam że miesiąc ponad tysiąc złoty czy to może być prawda?? (studia magisterskie)

Gość ekonomiczka
Często w nocy skradam się po cichu przez okno mojego pokoju. Robie to precyzyjnie delikatnie rozsuwajac doniczki na parapecie,zeby rodzice nie usłyszeli bo byłby dym,ponieważ mam zakaz wychodzenia z domu po 20. Niczym ninja z filmu karate z lat 80 naśladujacy kota jestem jeszcze lepszy Wkładam na siebie czarna peleryne i maskę zorro którą mam jeszcze z dzieciństwa z czasów kiedy robiłem furorę na zerówkowych balach przebierańców. I w tym stroju udaję się na cmentarz. Wybieram najładniejsze nagrobki i kucam przy nich i próbuje gasić nosem wystające języczki ognia. największy ubaw mam w noc z 1 na 2 listopada. Ale że ta noc jest niezwykle rzadko w roku więc większość cmentarnych nocy schodzi mi na długich spacerach czasem tylko z nudów strące jakiś wypalony znicz ale to wszystko z nerwów które nachodza mnie w oczekiwaniu na kolejną noc między 1 a 2 listopada.