Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

co mam zrobic zeby moja kobieta btyla ze mnie zadowolona i zaszla w ciąze ona pragnie dziecka a jak na razie nam to nie wychodzi co moge zrobic zeby jakos dopomóc aby zaszla w ciąże

Gość kooot
Oj, zapomniałaś w tym ferworze swoich prowokacji zmienić nick na inny:)

Gość *okresówka*
no...:) magdalenko :P

Już Magdalence pisałam o świecy i nogach do góry, ale Ty to chyba jakiś podszywacz jesteś.

a tak fajnie było:) buuuuuuuuuu:) prowokatorka a ja tak się starałam, doradzałam😭😭😭😭😭😭

Gość kooot
Smarkula, nie widzisz, że Magdalena jaja sobie robi? Zakłada nowy temat jako facet, zapominając zmienić nick na inny, ściemnia, że ktoś się za nią podszywa, a wy wierzycie. Niby jak można się podszyć pod zaczerniony nick???

oj madooonna nie załamuj się - przecież obiecała, że wróci wieczorem to i się dowiemy jak tam z tym testem ;) a co do podszywania się to nie wiecie, że wystarczy na końcu spację wcisnąć - wygląda na ten sam nick a nim nie jest

Gość madonno madra
taka madra jestes.....popraw sobie na bobasach opis o dziecku:D Co to jest lonce? Najbardziej charakterne dziecko pod loncem?

eh ale przecież ja smarkula jestem i się nie znam tylko że kiedyś sama takie jaja robiłam, ale troszkę już zmądrzałam :D

Gość madonno madra
nie smarkulo, kolejna madralo wystarczy zamiast litery L wpisac duze i:D

A no to patrz, widzisz, jednak nie zmądrzałam... Ale w takim razie czemu mi wychodziło jak wcisnęłam spacje?

Gość dalej tam
to akurat jest ta sama osoba -wystarczy spojrzeć na id użytkownika

Gość madonno madra
to prosze spojrz na moje i powiedz mi jakie jest:D:D:D

E tam opowiadacie - pewnie facet Magdaleny to pisał a po prostu znał hasło, bo ona mu podała ot co. Magdalena to bardzo inteligentna dziewczyna tylko mało co wie. A teraz musi faceta rozgrzać bo test na płodność mu robi. I proszę mi się tu z niej nie nabijać z łaski swej.

a pewnie madooonna - nie pozwalaj sobie :D jak jest pod lońcem to jest i kropka :D

no właśnie właśnie:) tez tak uwazam jak smarkula:) a i nigdzie nie napisałam ze jestem taaaka mądra:) wręcz uważam ze przeciętnie;)

A ja też się przyznaję, że na wielu rzeczach się nie znam. O na przykład na kładzeniu asfaltu :D

ale za to wiem jak sprawdzoc czy facet jest płodny!!! o i tu was mam;)

madooonna - obróbka drewna nawet nie jest taka skomplikowana - dobry hebel albo dłutko i młotek ;) za to z metalami jest trochę gorzej i też się nie znam

Gość madonno madra
nie? A dlaczego meczysz biedna dziewczyne? Co? Rozumiesz ze swiat nie sklada sie z zaledwie madrych, jak Ty osob? Myslisz, ze jestes taka cool? Bo nabijasz sie z innych? Zal mi Was obydwoch:O Zenada, zachowujecie sie po prostu infantylnie:O I wspolczuje Waszym dzieciom, bo nie zostana nauczone w domu szacunku do innych ludzi:O Strasznie smieszne bylo wszystko co pisalyscie:O Naprawde bardzo.......dalyscie ujscie swojej glupocie:D

Ha i nawet umiesz sprawdzić czy sama jesteś płodna :D A to bardzo ważna wiedza :D

powiem ci to chujowo, czuje sie przez to jakaś niepełna... pozbawiona sensu.... ech.....

Ojejku, ta madra to naprawdę musi być madra, tak nas zbluzgać :o

ale ja absolutnie nikogo nie mecze:) mi Ciebie też żal:) ale tylko troszeczke;)👄

i absolutnie nie jestem cool!!!!!! nosze obciachowe spodnie i nie gole włosów pod pachami:-o