Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość męzatka

WYMÓWKA

Polecane posty

Gość męzatka

Mam problem. Jestem matką samotnie wychowującą 2,5 letnie dziecko. Mam okazje jechac z moim kochankiem na weekend ,ale bez dziecka. Bardzo sie napaliłam i chcialabym pojechac ale musze wiec gdzies zostawic dziecko- moim rodzicom. Tak. Tylko jak mam sie im wytłumaczyc , dlaczego musze im zostawic synka??? JA mam z nimi bardzo dobre relacje i oni w wiekszosci o wszystkim co dotyczy mnie wiedza.Ja nie pracuje ale poszukuje pracy. Przeciez nie powiem prawdy ze jade nawet z jakims kolega, jak z mezem nie zyje.Bo dopiero sie nie zgodzą. Cięzka sprawa. DOradźcie. PROSZE!!!

Gość męzatka
dlaczego nikt nie chce mi pomóc, doradzić???

Gość na targi pracy jedziesz
ze znajomą i tyle.

Gość ghnjhfj
powiedz że chciałabyś odpocząc kilka dni sama i na spokojnie cos przemyslec, ze potrzebujesz po prostu czasu dla siebie i zaprosila cie kolezanka z drugiego konca polski na weekend wiec jest okazja

Gość ojejja
skoro macie kontakt jak piszez dobry, to chyba oznacza, ze możesz powiedziec im prawdę, nie sądzisz? Czy oni są z tych, co uważają, ze powinnas już do końca życia prać i sprzątać? A moze lepiej abys spłoneła na stocie????

Gość męzatka
Po pierwsze to nie moge im tak od razu wyskoczyc z targami pracy, boo jasne ze nie uwierzą, poza tym oni też nie są starzy i sie troche znają. Ten pomysł odpada. Z koleżanką też nie bardzo moge zostawic dziecko, bo sama ma dwójkę swoich. Z tą koleżanką niby z drugiego końca Polski tez nie wypali, bo nie mam takiej. Noo a o prawdzie moge zapomnąć/ Dawajcie jeszcze inne propozycje. Dodam że moi rodzice są podejrzliwi. Wiec nie idzie za bardzo kitu wcisnąć.

A nie masz żadnej koleżanki w innym mieście którą niby możesz odwiedzić?

Gość kjdfosjfk
jedziesz do sanatorium bo zdrowie ci nawala, bylas u psycholga i powiedzial, ze wychowujesz dziecko sama i jestes przeciazona i zalecil kuracje w samotnosci

Gość męzatka
słuchajcie, a może jakis kurs w spawie pracy. Ale co dokladnie. niech ktos doradzi, bo mam metlik w glowie i juz brak pomysłów co mogłoby wypalic.

Gość modase
męzatka po co uzywasz tego okreslenia jak z mezem nie jedziesz. A tak ogolnie to szkoda mi Ciebie i Twojego dziecka.Juz widac,ze jakbys z tym kochankiem sie zwiazala to bedzie on Twoje dziecko traktował niezbyt mile.Pomysl,on chce z Toba,tylk z Toba jechac na weekend,a co by mu szkodziło wyjechac na ten weekend z twoim dzieckiem takze.

Gość męzatka
Modase to chodzi o to że nie bedzie miejsca w aucie ,bo jedziemy maluchem. A poza tym tam bedziemy miec tylko jeden nocleg, i chcielibysmy spedzic noc razem.

Gość modase
męzatka kochankow ma sie wielu,a dziecko jedno.Zapamietaj.

Gość męzatka
SŁUCHAJCIE SYTUACJA SIE ZMIENILA. NA WYJAZD MOGE ZABRAC DZIECKO. Czy mimo tego mam jechac z kochankiem do Berlina na ten weeked?? Kogo powiadomic o tym w razie czego?? Doradzcie!

Gość męzatka
No piszcie prosze!!!