Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paczus11

problemy z zajsciem w ciaze

Polecane posty

Dobry wieczor:):)Karmelku amada ide w tym miesiacu na monitoring.Gin. kazal mi przyjsc 11dc.Od 5.01 do 10.01bede brac tabletki ktore mi przepisal(CLOMID)na polepszenie jajeczkowania.I zobaczymy.Mam nadzieje,ze pieknie urosna i 9 miesiac bedzie moj:):) Mama synka tez slyszalam o wiesiolku.I jednak go kupie:):)tym bardziej,ze u mnie sluz plodny jest malo widoczny.

paczusiu wlasanie spróbuj tego wiesiolka...paczusiu to juz jutro:):) o 17. mam wizyte relacje napewno zdam jak wroce...strasznie sie boje ale staram sie w dzien o ty nie myslec....paczusiu wiesz ja jak w styczniu jajeczkowalam to pierwszy raz mialam tyle sluzu ...nie wiem czemu tak sie dzialo ze akurat w tym miesiacu...8-cy staran i nic az nie moge w to uwierzyc....paczusiu to moze jutro juz sobie kup wiesiolka bo go sie zazywa sie w cyklu do jajeczkowania sprobuj moze warto:D wtedy bysmy razem przezywaly ciąże:)

hejka:)kupie sobie napewno:)ojjj bardzo bym chciala zebysmy przezywaly razem:)moze akurat.hi!karmelku nie denerwuj sie tylko,teraz tym bardziej nie mozesz:)Niom,jutro juz czwarteczek:):)tylko nie zapomnij wpasc do mnie:):)A sluszalas moze o jakis dobrych tabletkach na wzmocnienie nasienia??maz ma troszke oslabione.Kupilam mu jakies witaminki,ale moze jest cos lepszego.Hmm...

paczusiu obiecuje ze cie odwiedze..wiesz ja nie slyszalam o zadnych takich tabletkach....ale moze podpytaj sie jakiegos ginekologa co??ja nigdy nie robilam zadnych badan zawsze mialam nadzieje ze w danym miesiacu sie uda i tak czekalam az do tej pory..ale jakby do roku czasu nam sie nie udalo to bym sie napewno udala na jakies leczenie lub badania....

paczusiu jutro zajze tu napewno a teraz ide do lozka lulu bo chyba moim objawem ciazy jest sennosc...normalnie bym spala 24h ...zasnela bym nawet na stojaco:):):D a dzisiaj troszke boli mnie brzuszek.wiec ide troszke tez odpoczac...caluski:*:*

oki:)wiesz co,musze troszke wyluzowac i tak nie myslec o ciazy:)Zawsze zaczynam myslec kiedy nadchodza dni plodne i az do @.Po @ z 10 dni spokuj i znowu sie zaczyna:)Karmelku lece kapu kapu :)Spij dobrze.Do juterka.papap

paczus jestes?? niedawno co wrocilam z wizyty od gina:):) jestem jak narazie w 4 tyg ciaży a od OM 5 tyg. narazie niestety nie widac zarodka tylko sam pecherzyk:(:( ale nastepna wizyte mam za 1,5 tyg i juz powinno widac pikajace serducho:):) jestem strasznie zmeczona bo wymacal mnie za wszystkie czasy:D:D ale plus ze dowiedzialam sie ze nie mam nadzerki:) jak bylam prywatnie u innego gina to mowil ze mam nadzerke i mnie umowil na zamrazanie a ja nie poszlam i dobrze bo by na chama chcial zarobic dran......co tam u ciebie paczusiu????caluski:*:*

hejka Karmelku:):)a mowilam,ze wszycho bedzie oki:)widocznie troszenke za wczesnie jest zeby zobaczyc serduszko.Jeszcze tylko 1,5 tyg:)Karmelku juz masz miesiac za soba:)hi!jeszcze 8:) Ja dzisiaj 25dc.Czekam na @ i zaczynam brac Clomid:)Acha i kupuje wiesiolek na 100%:):)

paczusiu wczoraj tak szybko poszlam z kafe bo moj niecierpliwy ukochany nie mogl sie doczekac kiedy powiemy rodzince o tej naszej wiadomosci ze bedziemy mieli dzidzie. mowilam mu ze powiemy jak juz bedziemy widzieli serduszko a on sie uparl i chcial juz wczoraj wieczorem sie pochwalic rodzicom ...:/ wiesz juz dzisiaj jestem spokojniejsza ale bede juz kamien mi serca spadnie ja juz zobacze bijace serduszko:D a na wizyte ide za 1,5 tyg. i tyle czasu znowu bede czekac:( wlasnie jestem w pracy i sie nudze:/ a co tam u ciebie paczusiu????

witaj Karmelku:)i co powiedzieliscie???ale pewnie sie cieszyli:):):)Ja niedawno wrocilam z pracy,zjadlam kolacyjke i jestem:)Kupuje jutro na 100 wiesiolek.Czytalam ,ze bierze sie go od 5 dc do owulacji.Ale ja jeszcze bede lykac clo.I nie wiem czy mozna brac razem.hmmm...