Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka jak wyplata xD

On 190cm, ja 155cm.. Czy to jest problem?

Polecane posty

ten kot, to ty tak myślisz, że małe nie jest piękne, a ja nie mam zamiaru cię nawet przekonywać, wiem, natomiast że są różne gusta i każdemu może podobać się ktoś i z niskim i z wysokim wzrostem, ole!

Gość alexier
jeden_kot tak czytam twoje wypowiedzi i musze stwierdzic ze faktycznie spadasz na 4 lapy hehe :-) szacunek

Gość senioritkaaaaaaaaaa
problem jest wtedy, gdy ona ma 1,8m a on 1,6m... śmiechota na maxa

Gość Ten kot
jedenkot "wiem, natomiast że są różne gusta i każdemu może podobać się ktoś i z niskim i z wysokim wzrostem" - sądzisz ,że tylko Ty to wiesz ? każdy to wie ! ale jeśli ktoś pyta o opinie "A co wy o tym myslicie?" to już niestety ale opinie różnią się od tego co osoba pytająca oczekuje i co chciałaby przeczytać ! Zdania zawsze będą podzielone :-p

Gość Grzeczna123
Ja mam 156cm, świetnie się czuję na obcasach ale nie mam potrzeby chodzenia w nich non stop, cieszę się z mojej postury. Nie spotkałam faceta, który zniechęciłby się do mnie ze względu na mój wzrost, a raczej wszyscy twierdzą że mi to pasuje i słodko jest opiekować się takim maleństwem mimo że często to maleństwo daje popalić:) Miałam chłopaka który miał 189cm, inny 185, obecny ma ok 180 (wiem - tendencja zniżkowa, ale z Nim mi najwygodniej;)). Nie mam nic przeciwko niższym ale oni patrzą zazwyczaj łakomym wzrokiem na te o wiele wyższe od nich.

tu się wypowiedziała garstka osób i na zasadzie '' byle dokopać '', pozatym a kysz bo już mi się nie chce dalej tego maglować

Gość Ten kot
jedenkot na polowanie wyruszyć już czas . "a kysz " :-D

19:07 [zgłoś do usunięcia] Ten kot jeden kot , małe wcale nie jest piękne ! "nie mam zamiaru dalej dyskutować, szkoda na ciebie czasu " - ja wręcz przeciwnie , mogę dyskutować wszak karzeł podobno też człowiek Słonko, zajrzyj sobie od jakiego wzrostu zaczyna się karłowatość:)

Gość Ten kot
812 "Słonko, zajrzyj sobie od jakiego wzrostu zaczyna się karłowatość" zajrzyj ?

Gość ANECZZKA
ja mam 159, a mój mąż 183. I wiesz chwilami dziwię się że kiedyś wydawał mi się wielki.....

dobra twoim jezykiem: zobacz:)

Gość Ten kot
812 Już lepiej :-D

Gość skąd ta agresja
w stosunku do niskich kobiet i mężczyzn?

Gość hmmm_001
skad ta agresja - no bez kitu oO

Gość skąd ta agresja
no właśnie bez, jak można wyśmiewać się z kogoś, kto jest niski? albo mówić, że facet 170 wzrostu to nie facet? od kiedy to wzrost jest wyznacznikiem męskości? no ludzie...

Gość 198cm
Takie głupie teksty wypisują zakompleksione gimgówna o inteligencji wiejskiego głupka... Dla normalnego człowieka wzrost partnera to sprawa drugorzędna.