Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka jak wyplata xD

On 190cm, ja 155cm.. Czy to jest problem?

Polecane posty

Gość hmmmm_001
dla tych, ktorzy mowia ze niscy faceci sa brzydcy. W sumie powiem wam, ze wolalabym byc z nizszym facetem a przystojnym i zadbanym niz z wysokim a brzydkim czy glupim jak cholera

Gość Krasnal mały
paskudnie jest być takim karłem :-D nie mogą sobie pozwolić na adidasy bo wtedy wyglądają jeszcze bardziej dziecinnie , tylko całe życie na tych szczudłach czyt. obcasach:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość Głupio to wygląda
hmmmm_001 pusta jestes :(

Gość hmmmm_001
do glupio to wyglada. Tzn nie chodzilo mi o to ze niscy faceci sa fajniejsi, bo i wysocy tez sa super, tylko o kwestie dbania o siebie, po prostu zle sie wyrazilam pozdrawiam :)

Gość wredna sukaaaaaaaaaaa
i jeszzce te karly jak wysoko kurwa glowy nosza jakie to one nie sa cudowne milusie slodkie i w ogole faceci takie uwielbiaja heheh jasne ..wmawiajcie sobie

Gość malutka jak wypłata xD
Do ..Malutka kobietkaa.. No wlasnie ja tez mam powodzenie :) ale ten jakos mnie zainteresowal :)

mi się podoba On a ja Jemu. Ja Malutka i zgrabniutka a on wysoki i przystojny. i dobrze nam z tym:) podobno przeciwieństwa się przyciągają, więc się nie martw. :)

Gość Adam1989
,,Facet niski (170 cm i poniżej) to NIE FACET, zacznijmy od tego!,, a dlaczego ? bo tego nie rozumiem Van damme ma tyle wsrostu chociaz głupoty pisza ze ma 175.a tak naprawde jest niski nie ma nawet 170.a powodzenie mial u kobiet ze hohoho.

wrednaaaaa suka ma chyba kompleksy bo penwie ma sama 190cm albo jej ukochany zostawil ja dla niskiej dziewczyny. Ale spoko nie martw sie.. moze nie chodzilo o wzrost tylko po prostu miala fajniejszy i milszy charakter niz Ty ;), pzdr

Gość DEFINICJA/
Zbyt niski wzrost u kobiet. Wzrost poniżej 150 cm. Najczęściej połączony z charakterystycznie zmienioną sylwetką ciała oraz wadami narządów wewnętrznych, może sugerować występowanie tzw. zespołu Turnera. Zespół Turnera jest to schorzenie polegające na defekcie gonad powstały w okresie płodowym.

Gość kolanko
do malutka jak wyplata xD powiem z doświadczenia ( ja- 157, on- 194) nie ma żadnych problemów z niczym ani ze wspólnym przebuwaniem ani z całowaniem ani z sexem ( jest rewelacyjnie:P) jesli jest fajny z charakteru to sie bież za niego i nie patrz na opinie odmienne a do reszty laików tematu 157 ani 155 to nie karłowatośc to normalny ( jak na polskie standardy wzrost niski) wiec bez głupich opini jesli nie macie na ten temat pojęcia a codo niskich facetów - KAŻDA POTWORA ZNAJDZIE SWEGO AMATORA:)

Gość ja popieram ugi bugi
a ty mała jak wypłata najpierw pytasz nas o zdanie a teraz sie kłócisz i kogos obrazasz. nie dosc ze karzeł to jeszcze w łbie pusto tragedia

Gość cxcvx
"157 ani 155 to nie karłowatośc to normalny " dalej tak sobie wmawiaj, debilko.

Gość małe to ładne są dzieci
a nie kobiety :((((((( Poziom intelektualny u niskich osób jest najczęściej znacznie obniżony.

Do: ja popieram ugi bugi . Kto tu ma pusto, skoro pytam was o zdanie kulturalnie a taka wredna suka np opowiada mi chamsko. Gdy pluja to nie mowie ze deszcz pada takze daj na luz

Gość Karłowatość to
U kobiet poniżej 155 cm U facetów poniżej 173 cm Tak przynajmniej jest w dzisiejszych czasach !!!

Karłowatość - niedobór wzrostu, nanosomia, u kobiet wzrost poniżej 140 cm, u mężczyzn poniżej 150 cm, cytujac dla jasnosci :)

Gość jak ktos jest bogaty to moze
se kupic syntetyczny hormon.biora to zazwyczaj strong man.moj kolega w wieku 25 wzial bo wczesniej nie polecam.Mial 168 a teraz ma 174.Urósł 6 cm w takim wieku.oczywiscie od paru lat intensywnie cwiczy na silce.i ma ogromno sile

Gość kolanko
malutka jak wyplata xD JAK GO LUBISZ TO NIE PYTJ O ZDANIE wzrost to zadna przeszkoda wazne ze pn jest wyzszy a nie ty o tą różnice ja uwielbiam wysokich facetów i mojego bym nigdy nie zamieniła na innego zreszta wszyskich facetów jakich miałam byli wysocy po prostu tacy mnie kreca

Dzieki kolanko :)

Gość hahahahahaX2
Jedyna możliwość dla karłów aby jakoś się dowartościować to szukac wysokiego faceta :-D :-p

Gość pestkowata
weź sie wzrostem w ogóle nie przejmuj !! ja jestem z moim facetem już 4lata i jego wzrost to 195 =) a mój... 160 =) wiec miedzy nami jest ta sama róznica wzrostu, co miedzy Tobą aTwoja sympatią =) naprawde to zaden problemm, dla chcącego nic trudnego =D

ale co poniektórzy są pojebani!. Karłowatość - u kobiet wzrost poniżej 140 cm, u mężczyzn poniżej 150 cm

Gość na starosc
te niskie się jeszcze kurczą to ale wypierdki z nich będą :-D

'' na starość '' co ty nie powiesz, żal ci dupe ściska i wysokie i niskie mogą być gites

Gość amantzkrakowa
on 190cm,ja 155cm..Czy to jest problem? musisz przywiązać sobie taboret do nóg i po problemie:)