Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem samej ze soba

nie umiem sie zwiazac????

Polecane posty

Witam, Jakies 2 lata temu rozstalam sie z facetem, z ktorym bylam ponad 4 lata.Wiekszosc z tego czasu to byla chyba meczarnia, ale jakos sie z tego uwolnilam, odzylam i bylo mi bardzo dobrze:) Do tej pory poznalam wielu mezczyzn, sympatycznych, milych, zabawnych, zaradnych, opiekunczych, no cudownych facetow. Wiadomo, nie chce zostac sama do konca zycia - singielka z wyboru tez nie bede(chyba).Poczatkowo wszystko szlo zgodnie z planem, dopoki moglam ich "uwodzic" tak to nazwe, bo nie znajduje innego slowa, i dopoki nie wiedzialam, ze facet "wpada" w moje lapy na amen - bylam zainteresowana, zafascynowana wrecz:) Nastepnie gdy przychodzilo co do czego, do jakichs czestszych spotkan, do przebywania ze soba, do kontaktow typowo "jestesmy para" - dopadaly mnie watpliwosci. Zaczynalo mi nagle cos przeszkadzac, cos irytowac, draznic, zaczynalam byc niepewna, czy ja w ogole chce się wiazac.. I nie wiem dlaczego tak jest...teraz rozpoczelam wlasnie ten etap z mezczyzna, z ktorym od roku utrzymuje kontakt, z ktorym swietnie sie dogaduje i ktory potrafi mnie rozbawic do lez,a jednoczesnie stoi twardo na ziemi. Przystojny w miare nawet;)no i nie wiem..dopadlo mnie. I co ja mam zrobic?z czego to moze wynikac?czy ktoras z Was miala takie dziwne rozterki?

Gość carolineeee
a jak uwodzisz tych facetów... bo ja jakoś próbuje i nic mi z tego nie wychodzi :(

Gość kumiszkalisia
może nie trafiłaś jeszcze na swoją drugą połowę,a może nie jesteś w stanie stworzyć bliskiej relacji z partnerem.Ja mam tak,że jak facet za mną szaleje,to po mniej więcej roku zaczyna mi dużo przeszkadzać,ale nie zrywam,tkwię nadal,uciekam powolutku,niezauważalnie.POTEM JEST WIELKIE ZDZIWIENIE

caroline: no nie wiem, sposobem bycia, rozmowa, spojrzeniem, gestem..wszystkim sie da:)ja sie czuje jak taka modlicha, co zwabi a pozniej pozera;) kumiszkalisia: nie wiem czy nie trafilam...ale jak mam sie o tym przekonac, jak z kazdym jest to samo...nie jest ich wielu, bo jestem strasznie selektywna,,brzmi moze durnie, ale tak jest..no i pozniej klapa niestety. Ja tak, jak piszesz, mialam w pierwszym zwiazku, tym 4 letnim(pierwszym takim dlugim)..nie pasowalo mi, balam sie odejsc , powiedziec co mysle, w koncu sie wypalilo...ale ja nie chce tak wlasnie...chce byc szczesliwa...cholera jasna