Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

a6w aerobiczna 96 weidera czy ktos cwiczyl?

Polecane posty

pomylka ma byc sama 6

ponoc to sa bardzo dobre ciwczenia na brzuch tylko trzeba cwiczyc codziennnie ?

Z tego co pamiętam, to trzeba codziennie przez 2 tygodnie, brzuszek jest twardy, ale tłuszczyk się kiepsko spalał :|

chyba przez 42 dni:) :P ale wlasnie robi sie kaloryferek?

Gość mięso armatnie
ponad miesiąc, nie dwa tygodnie. ja właśnie dwa tygodnie przećwiczyłam, siadł mi kręgosłup i przestałam. lekkie (a nawet delikatne) efekty było widać, ale po dwóch tyg. katorgi spodziewałam się czegoś innego.

ja doszlam do 22dnia. Efekty byly ale nie za duze. Do tej pory mam twardy brzuszek, ale przyszka zima i troszke tluszczyku sie odlozylo. Chyba bede musiala powtorzyc. Tylko robie to na lozku albo na materacu, bo strasznie plecy bola

jak to plecy siadly? to widze nitk nie wytrwal do konca:D:P no nic to ja ide robic:D zoabzcymy do kiedy ja wytrwamy tylko ja jestem leniwa wiec nawte jesli bd miec czas to bd mi ciezko wybrac pomiedzy spaniem a cw:D

Gość philadelphia
moje plecy też siadły. po trzech tygodniach nie mogłam się schylać, że już o garbieniu się nie wspomnę, wyglądałam jakbym kij połknęła :o a po tych moich trzech tygodniach, które wytrwałam efekty niezłe, brzuch twardy, ale po takim dramacie powinna być większa nagroda. szkoda, że to jeszcze tłuszczu nie spala :D

ja wytrwalam do konca!! sport zawsze uprawialam,ale przy tych cwiczeniach normalnie depresji dostawalam i nie bede ich nigdy wiecej powtarzac,no moze z przytrzymywaniem napiecia przy zwyklych brzuszkach ale moim zdaniem gra niewarta swieczki no chyba ,ze ktos zadnych miesni na brzuchu nie mial to moze widac roznice, u mnie niewielka-przyanmniej mniejsza niz sie spodziewalam