Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbulwersowana22

Gdy facet dobiera sie do kobiety na pierwszej randce

Polecane posty

Gość Zbulwersowana22

wtam :) chcialabym sie dowiedziec co myslicie o takim facecie...poznalam go na dyskotece...na drugi dzien spotkalismy sie wydawal sie mily,ulozony,dobrze wychowany, studiuje na dobrej uczelni ma nawet stypendium naukowe...nawet mowil mi ze jego przyszla zona powinna byc skromna i najlepiej dziewica...tym wieksze bylo moje zdziwienie gdy zaczal sie na mnie wybierac...mowilam mu zeby przestal i on przestawal ale po jakims czasue znow zaczal mnie macac...ehh jestem zszokowana...

Gość katerynka
ja bym sobie takiego kolesia darowala

Gość Zbulwersowana22
Dla świętego spokoju w końcu mu obciągnąłam z połykiem , bo juz nie moglem sluchać tego jego jęczenia :(

moze desperat, moze nie zrownowazony... czesto nauka, bystrosc i dobra uczelnia okupione sa nieporaadnoscia w takich kontaktach, samotnoscia...

Gość SoFla
Czyli nie widzi Cie jako material na zone :)

Gość Zbulwersowana22
chodzilo mi o dobieranie ;p a post o 19:13 nie byl moj :/ ktos sie podszyl pode mnie :(

Gość chciał prztestować
czy nie trafił na jakąś wojującą dziewice i będzie chodził ze spuchniętymi jajami i z chujem po prośbie latał.....

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Mnie to jakoś specjalnie nie dziwi. Emocje, dobry klimat... napalił się. Szkoda, że tylko on ;) Spróbuj gościa zrozumieć ;)

Gość oleńka2333
moim zdaniem to oznaka braku szacunku a taki facet to jakis dupek i dziwkasz ktory mial duzo kobiet...pewnie wiele kobiet chcial przeleciec na pierwszej randce

Gość oleńka2333
wojujaca dziewice?hmm...a co TY myslisz ze jak kobieta juz dziewica nie jest to ma od razu wskakiwac do łozka kazdemu facetowi z ktorym sie spotka?

Gość majka4444
pewnie to taki facet ktory nie mysli o zwiazku powaznie a na razie szuka przygod na jedna noc...przerazajace

jakby Ci to powiedzieć - on mówił o swojej przyszłej kandydatce na żonę... hmm... najwyraźniej Ty tą kandydatką nie jestes ;)

Blee, zwialabym od faceta, ktory na pierwszej randce powiedzial mi ze jego przyszla zona ma byc skromna dziewica. No i zgadzam sie z Prawiczkiem, hipokryta okropny.

Gość jak mu nie daas
to spodziewaj sie ze bzyknie inna:) bedzie bolalo za kazdym razem swiadomosc ze ani ty ani zadna inna nie ma monopolu na cipe. Proste:D

Gość latee ki
A to nie logiczne ze "spokojne dziewice" na dyskoteki nie chodza? Jak dla mnie to jasne i klarowne ;) W meskim slowniku: spokojna = siedzi w domu, nie chodzi na zadne imprezy procz imienin cioci :P dyskoteka = tani burdel z ladacznicami do zbajerowania

Gość latee ki
Zatem on przyjal z gory ze skoro chodzisz na dyski to dziewica nie jestes :P Czyli koles w porzadku - od razu delikatnie zasugerowal Ci, ze przyszlosci z Toba nie widzi.

Gość She83
chyba wszyscy faceci tak maja ze musza sie dobierac do potencjalnej zdobyczy na pierwszej randce. Pytanie tylko czy ty bedziesz taka latwa i sie dasz. Jesli sie szanujesz to powiesz mu stanowczo ze ma sobie dac spokoj ale jesli on nie reaguje na twoje prosby to trzeba bylo go olac cieplym moczem. Jesli facet slyszy: ohhh ohh nie rob tego ohh no nie rob to wiadomo ze i tak tego chcesz. Widocznie malo stanowcza bylas. Powodzenia nastepnym razem. P.S. faceci to paskudny gatunek ale trzeba im pokazac kto tu rzadzi ;)

Gość upupupupupupupppp