Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarchewkowePole

Po cesarce

Polecane posty

Gość MarchewkowePole

hej wam dziewczyny:) mam pytanie jak sie czujecie po cesarce ja jestem juz 8 miesiecy i po i czuje sie fatalnie zaczely mnie czesto bolec szwy, odczowam okropny bol jajnikow nie moge zchudnac:(czy w tez tak macie??

Gość ja też cesarzowa
Dwa lata po cesarce. Szew dalej boli jak trochę więcej popracuje. Nic podnieść ciężkiego nie mogę bo zaraz boli. Brzuch jak balon. Nic fajnego jak u mnie.

Gość MarchewkowePole
:( z tego co wiem to szwy mialy bolec przy zmiane pogody a mnie bola poprostu o tak;/ czesto mam wrazenie ze cos mnie kopie w brzuchu:( tez tak masz??

Gość qwertyui
to mogą byc zrosty

No ja też jestem po cesarce, już 8,5 miesiąca. Schudnąć nie mogę-waga ciągle mi się waha. Co do szwów, to bolą mnie, gdy bawię się z dzieckiem-sadzam je sobie na brzuch. I do tego z jednej strony blizna ładnie zagojona-prawie już jej nie widać, ale drugi koniec jest wybrzuszony-ginekolog powiedział, że mam małego bliznowca-że są maści, ale nie muszę smarować-zagoi się, tylko dłużej to potrwa.

Gość miałam 2 razy cc
Miałam 2 razy cc.Jedną ponad 5at temu,a druga 2,5roku temu. Szwy mnie swedzą,kiedy ma sie zmienić pogoda.Poza endometriozą,która mi dokucza-nic się nie dzieje.Ale i endometrioza cholerną też sobie poradziłam-antykoncepcją hormonalna. Tak więc dziewczyny...więcej optymizmu!

Gość MarchewkowePole
ja rowniez z jednej strony mam ladnie zagojone z z drogiej wybrzuszenie ale lekarz nic mi na to nie powiedzial , tzn powiedzial" tak ma byc" ;/ najgorsze sa te bole, bralam nawet tabletki anty ale teraz odzucilam od kilku dni nie biore przez te bole, poniewaz kiedys tekie bole mialam od tab, wiec juz nie wiem od czego to;/ a powiedzcie mi macie jakies odczucia ze cos was kobie? moze jestem nawiedzona ale ja tak mam:D azzrobilam test i wyszedl niegatywny:)

Ja do pół roku czułam od czasu do czasu ból brzucha w miejscu szycia.