Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzzzzyk

apel do prawiczka i ....

Polecane posty

Gość bzzzzyk

skoro jestes taki swiety niejebliwy to poco siedzisz na tak zdemoralizowanym forum ??? przeciez w towoich oczach to siedlisko szatana (sexu). skoro tak sie brzydzisz tym ze ludzie uprawiaja sex przedmałuzenski to poprostu omijaj te miejesce z daleka bo i tak nigdy nic nie wnosisz do rozmowy ... zawsze jestes na nie. to zle to niedoble . PO HOOJ TU SIEDZISZ NA TYM FORUM ???? JESTES KSIEDZEM CHCESZ NAWRACAC LUDZI CZY JAK

Gość mada faka.
właśnie siedzie na nim rodzona matka, wycierając rowa na jego twarzy, ma kompleks sponiewieranego adepta

Gość bzzzyk
heheh , ja mysle ze to stary waligruch taki po 40 stce. tłusty pryasszczaty z mala pała. wszystkim wmawia ze sex to zło bo sam nigdy nie ruchal nawet do burdeli nie wpuszczaja.

o matko..bzzzyk właśnie zakładałam taki temat na tym forum!!! popieram Cię w 100%!!! po chuja on wchodzi na erotyczne forum!!! i cały czas krytykuje!!! a nie ma o niczym zielonego pojęcia!!!

Gość ale sie go czepiles
ma kompleksy a sie tu bo sa zywe istoty i chce miec namiastke tego :/ ty oczywiscie urodziles sie doskonaly.

ale on tu wszystkich wkurwia!!! wchodzi na topici anal, oral, itp tylko po to,żeby napisać, że nigdy by nie chciał takiej dziewczyny!!! ja już znieść go nie mogę...niby tyle nzajomych ma, koleżanek, pracę, a na forum non stop!!!

Gość bzzzyk
nie czepiam sie to on sie czepja, ja jak nie lubie gejoznikow to nie wchodze na ich fora im dogadywac czy sie z nimi wyklucac. skoro on tak nienawidz osob współzyjacych przed slubem to poco tu wchodzi ?? chyba tylko poto zeby obrazac. spoko raz wyrazil swoje zdanie na ten temat i poco wiecej pisac.

dzieciaku Ty nie rozmawiasz o seksie!!!! Ty nie masz nic w tej sprawie do powiedzenia!!! walenie konia to nie seks....

Gość bzzzyk
heheh kozacko ujete , szczesliwa wyjdzesz zamnie :)

Gość bzzzyk
ale umiesz czytac ??? walenie gruchy to nie sex !!! jakie ty mas zpojecie o sexie chyba tylko z radyjka

Gość ale sie go czepiles
ale zakladanie tego typu topicow nie wplynie ze pojdzie stad... ale masz racje czasami jest irytuacy z tym ze nie chce takiej i takiej dziewczyny. pewnie skonczy jako stary prawiczek :/

pewnie, że wyjdę:D wiesz telepatia bo właśnie miałam zakładać taki sam topic tylko coś mi się net wieszał...ten człowiek doprowadza mnie do wściekłości!!! piszesz same bzdury prawiczek!!! wkoło to samo!!!

ale macie problemy:P:P moze zamiast wciaz sie masturbowac sprobowalybyscie prawdziwego seksu:)

Gość ale sie go czepiles
ale jak w wieku 22 lat nie mial kontaktow z dziewczynami to juz moze zapomniec IMHO

mimo wszystko jak wchodzę na jakiś temat to zawsze on z tymi poglądami..tzn mi jego poglądy nie przeszkadzają, bo każdy ma swoje zdanie i je szanuje, ale jak się ma takie podejście to po co wchodzić na erotyczne forum? i krytykować i oceniać...raz powiedział i starczy. A on na każdy temat o analu i oralu wchodzi, tylko po to, żeby napisać ze to obrzydliwe...

Gość bzzzyk
hahaha a czy to sex ?? \

ale to nie chodzi o to czy się całowałeś macałeś, czy robiłeś cokolwiek innego...ale po co po raz setny mówić to samo??? wchodzisz na fora którymi się brzydzisz, po co???

Gość ale sie go czepiles
[a czy ja pisalem, ze sie nie calowalem, ani z zadna sie nie pomacalem?] to powiedz mi kolego z ilo byles na serio bo takie lizanie na dysce to o dupe rozbic taki kontakt :o

Gość bzzzyk
taki konfliktowy typ człowieka, swoja racja ponad wszystko jak u J. kaczynskiego.

Gość ale sie go czepiles
[a JA go lubie wlasnie za te "jego" poglady] pytanie czy jestes w stanie sie umowic z takim "facetem" w realu jak lubisz... szczerze watpie

Gość bzzzyk
hehe omg spotykales czyli co , jechaliscie tym samym tramwajem dopracy ??

dobra ja się do jego poglądów nie czepiam. Ale nie rozumiem podkreślania tego na każdym z topiców, raz powiedział i starczy!!! już każdy wie!!! ale po co cały czas krytykuje i ocenia???

Ale wiecie co? Ja 5 lat, jak już Prawiczek będzie miał dziewczynę, to będzie tak wyedukowany i będzie dosłownie wszystko wiedział o seksie i znasz wszystkie techniki, że ta jego dziewica będzie w siódmym niebie. :) P.S. Tylko potem może mu nie uwierzyć, że on był do tej pory prawiczkiem. :P

Gość pewnie onanista
bedzie sie do czego trzepac

Gość ale sie go czepiles
dzieki taki "opiniom" on zyje na tym forum a w realu dziewczyny by nawet na niego nie spojrzaly , tyle razy pisal ze mial okazje "nie byc prawiczkiem" i co nie skorzystal bo niby ona juz brala do buzi a on sie brzydzi. chyba ze wyglada bosko to moze czekac nawet i na ksieznicze w takim razie