Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzzzzyk

apel do prawiczka i ....

Polecane posty

wyslalam Ci przez pomylke dwa razy takiego samego @ :O jednego od razu wywal:P:P musze sie teraz pouczyc:( 🖐️

furiat ale kto powiedział, że ja mam setki partnerów czy coś??? matko..ludzie...zresztą to sprawa każdego indywidualna. Nie zrozumiałeś, że chodziło mi o coś innego. A mówiąc o prawiczkach miałam na myśli tylko prawiczka i kropka 1987! że jego nikt nie zechce i nie dlatego, że jest prawiczkiem, ale dlatego, że jest pojebany!!! miałam chłopaka prawiczka i był cudowny:)

Gość Furiat
Nie no nie wytrzymam, robisz ze mnie głupa???

Gość Furiat
szczęśliwa jak ktoś chce to niech sobie gada w dowolnym temacie po to jest forum żeby dzielic się opiniami. A to, że krytykuje ktoś obrzydliwe zachowania, które ktoś chce przyjąc za normę to absolutnie popieram. Dobrze, niech to robi nawykowo, niektórym trzeba otworzyć oczy !

Gość Furiat
wybaczcie za przerwę, ale odleciałem z moim doggy stylem

Gość Furiat
z moim doggym? oczywiście :)

Gość ksanudkiewabiuoa
Prawiczek, jak mało walisz konia, i seksu nie uprawiasz, to wiedz, że huj jest malutki, bo go nie cwiczysz, Z czlonkiem jak z miesniami. Im wiecej nim pracujesz tym jest grubszy i wiekszy. Przed wszystkim grubszy. Pamietaj. To dobry sport

Gość ksanudkiewabiuoa
a sport to zdrowie, a zdrowie to dobra kondycja...

prawiczek, nie zmieniaj swojej ideologii:P ale tak naprawdę nie ma znaczenia czy prawiczek czy nie:) dla mnie nie ma:)

Gość Ciekawska babeczka 21
Furiacie, zaciekawiło mnie stwierdzenie o kontroli przed zaręczynami. O co ci chodzi? Poza tym piszesz, że kobiety po jakimś czasie zbrzydną, przestaną o siebie dbać i staną się rurami (w 95%). Rozumiem, że te 5%, które będzie wciąż piękne i zadbane, to dziewczyny, które zachowały dziewictwo do ślubu? :)

no że przekonujesz się do niedziewic...to czyste złooooo przecież:P a potem będą tylko rurami brzydkimi jak to nazwał furiat:P

wydaję mi się, że jak zaczniesz seks już uprawiać to Ci się to podejście zmieni, że w ogóle Twoje podejście do wielu spraw się zmieni...

to miej w koncu tą partnerkę (jakąkolwiek, bo to i tak nie ma znaczenia, tylko na tyle zeby zmienic sobie klasyfikację :D) i nie zawracaj gitary :classic_cool:

Gość Duke
1. a co z laska co jest dziewica daje doopy na pierwszej randce .... i po 4 latach znajomosci z tym delikwetem pobiera sie >>?? jakie masz o takich zdanie ? 2. znajdujesz swoja ksiezniczke ktora jest dzieiwca, za twoja namowa konsumujecie dziewictwo po slubie, jej sie nie podoba sex z toba wiesz mala nieuzywana pala, zerowy poped przez to czekanie ... rozwod.... jakie masz zdanie o takiej dAMIE?

Gość Duke
3. moze akurat rozmawiales na ten temat z rodzicami (mama), i czy ona zrobila to dopiero po slubie ? jesli nie jakie masz o niej zdanie ?

Gość Duke
nie pytam czyja sprawa tylko co myslisz o takich kobietach

ale nie widze z tym zadnego problemu :classic_cool: ani w wymaganiach dotyczących potencjalnych partnerek :) (które oczywiscie mam, ale zachowam dla siebie :classic_cool:)

Gość Duke
czyli gdyby twoja mama robila to z twoim tatem we wszystkie dzioryprzed slubem to jest caacy ale piszacym tu paniom ublizasznp. ze wspolzyja analnie byc moze z przyszlymi mezami. hipokryta!!!

Gość Duke
taa 3maj tylko jak nie znajdzie sie chetna na miesien ktory zanikl przez niuzywanie to bedzie dopiero lipa

pewnie ze kituję :classic_cool: hebałem już 32 panny :classic_cool: ..a moze 34? (niby skad miałbym taka wiedzę o orgazmach kobiecych? :classic_cool:)

Gość Duke
kopiuj wklej czyli gdyby twoja mama robila to z twoim tatem we wszystkie dzioryprzed slubem to jest caacy ale piszacym tu paniom ublizasznp. ze wspolzyja analnie byc moze z przyszlymi mezami. hipokryta!!!