Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzzzzyk

apel do prawiczka i ....

Polecane posty

Wogole was nie rozumiem ludzie to jest jego zycie :) Ma chlopak poglady jesli nie wypala bedzie winyl tylko siebie :classic_cool: Ogolnie radzic cos prawiczkowi to jak grochem o sciane :)

Gość Duke
rozchodzi sie o to ze zabiera zdanie nie majac o temacie pojecia. szkoda ze uciekl a raczej siedzi i czyta, troszke odwagi Piotrek!! Zgodnie z zasadą "organ nieużywany zanika", problemom tego okresu skutecznie przeciwdziała regularne życie płciowe, optymalnie 1-2 razy w tygodniu. Udany seks pomaga odnaleźć się w nowej sytuacji, zachować tożsamość. Kontakty seksualne i radość życia utrzymują organy płciowe w dobrym zdrowiu i kondycji.

Gość Duke
zabiera głossss :)

Gość igi_gigi
" Kontakty seksualne i radość życia utrzymują organy płciowe w dobrym zdrowiu i kondycji." Hehe, a niby skąd są choroby weneryczne?

Gość Duke
hmm mysle ze z braku chigieny no i czeste zmienianie partnerow. jasli uwazasz ze np kila zarazisz sie od zony ktora jest ci wierna a ktoa ona zarazila sie z powietrza to gratuluje.

Gość Duke
kopiuj wklej czyli gdyby twoja mama robila to z twoim tatem we wszystkie dzioryprzed slubem to jest caacy ale piszacym tu paniom ublizasznp. ze wspolzyja analnie byc moze z przyszlymi mezami. hipokryta!!! ide sapc mam nadzieje ze odniesiesz sie do tego prawiczek i...

Gość mst
Witam!Juz kiedyś poruszylem ten temat w sprawie tego calego ''prawiczka i...'' ale odbiło się echem.Ale widzę że temat zaczą kwitnąć.Ja też dostaję białej gorączki jak czytam teksty tego całego prawiczka.Nie obrażając go (bo tak naprawdę kolesia nie znam),ale z tego co wypisuje to można wywnioskować że gość ma nieźle porysowany dekiel.Założę sie że facet ma jakiś kompleks na tle seksualnym,np.kompleks małego penisa,no i inne odchyły od normy.Zresztą jak można tytułować siebie ''prawiczek i kropka 1987''???Jest dumny z tego że jeszcze nie widział na oczy cipki???Dla mnie to niepojętne.Pozdrawiam wszystkich ,z ''prawiczkiem i kropka 1987''włącznie.

Gość prrrryk
chyba z braku higieny, a sex je tylko roznosi tzn baby

Piotrek? :D oczywiscie rozumiesz, że mój poprzedni wpis byl ironiczny :classic_cool:

Gość igi_gigi
prrrryk chyba z braku higieny, a sex je tylko roznosi tzn baby oto jest zdanie godne impotenta

Gość prrrryk
no a jak inaczej napisac, choroby weneryczne roznoszone sa droga płciowa ( nie wszystkie) a jak powstaja nie wiem , stawiam na brak chgieny. szukalem na necie nei znalazlem nic o powstawaniu takich chorob.

Gość prrrryk
no tak ale jak by okazalo sie ze robila to z ojcem przed slubem to teoretyczie w twoich oczach tez była by .... sam wiesz jak okreslasz takei kobiety. mam jeszcze pytanie do prawiczka i ... chajtasz sie z panna ona wmawia ci ze jest dziewica, kochasz ja ufasz jej , po slubie wychodzi na jaw ze nie jest co robisz ?? , dasz rady zyc ze swoimi przkonanimi , przeciez to by przeczyło wszystkiem w co wierzysz , wiec co robisz ?

Gość prrrryk
ide kimac zobacze jutro co napisałes.

Gość igi_gigi
prrrryk no a jak inaczej napisac, choroby weneryczne roznoszone sa droga płciowa ( nie wszystkie) a jak powstaja nie wiem , stawiam na brak chgieny. Zważywszy na to, że większość chorób wenerycznych to choroby powodowane przez bakterie, a w sumie jeszcze nie tak dawno, przed sformułowaniem teorii komórkowej w 1839 roku przez Matthiasa Schleidena wierzono w samorództwo - czyli można zmieszać błoto i rozwiną sie z tego komórki - życie, to Twoje informacje można by nazwać tylko jako trochę przedawnione!

Gość upupupupupupuppppppppp