Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wariatka26

dziala!!!!

Polecane posty

Hej dziewczyny escapelle na mnie zadzialalo i to az 2 razy z tym ze 1 wzielam w ciagu 12 godzin a raz w ciagu 46 tylko przeraza mnie to ile tu w polsce trzeba za to placic tak ajkby to bylo jakies przestepstwo wziasc taka tabletke a np w belgii jest to bezplatne ta sama cena co u nas nie kazdy przez chwile zapomnienia ma sie znalesc w syt bez wyjscia ale nasz kraj jest jeszcze 100 lat do tylu jednak mimo wszytsko lepiej wykupic sobie jedna na zapas a wogole to isc od razu po tabletki anty teraz tak zrobilam jak wypisala mi escapelle i juz nie bede sie stresowac nawet w dni plodne jak ostatnio a i jeszcze jedno dziewczyny uwazajcie na tych ginekologow co przyjmuja prywatnie to zdziertusy a i jeszcze jedno 7 dni po zazyciu mialam krwawienie jak macie jakies pytania piszcie moze pomoge ;)

Gość ann//
I z czego sie tak cieszysz?! Czy ty sobie wogule zdajesz sprawe jak szkodliwe są te tabletki i jaki bałagan robią w organizmie?! Rozumiem ze czasem zdarza sie wpadka ale ty brała je az 2 razy. Niewydaje mi sie zeby był to powód do jakiejs wielkiej euforii. A to ze zadziałały i nie jestes w ciązy to nic nadzwyczajnego. Tak własnie mają działac

ann masz racje:( kurcze nie ktorzy tak sie staraja zeby miec bobo a inni nawet w tych czasami nie potrafia sie zabezpieczyc tylko takiego gów*** używają....

Gość Żabolowa
a potem zdziwisz się, jak będziesz chciała mieć dziecko i nic z tego nie będzie wychodzić. faszerujesz się takim gównem, nie szkoda Ci zdrowia? już nie mówiąc o względach moralnych.:(

Gość dajcie spokój
po to te leki są, kazdemu może sie zdarzyć wpadka

Gość ja78
dziewczyny ale co tu komentowac. nik mowi sam za siebie

Gość Żabolowa
sratutatu. o jakich wpadkach mówisz. to niech się zabezpieczy jak trzeba a nie kombinuje jak koń pod górę

Gość wokanda ula
Jakie świętojeb ... liwe odezwały się mohery pieprzone.

Gość pszczółka1234
hmm a po co sie tym chwalic?

Gość Żabolowa
Te epitety zostaw dla siebie mądralo. z idiotami się dyskutuje, bo potrafią sprowadzić do swojego poziomu:(

"kurcze nie ktorzy tak sie staraja zeby miec bobo a inni nawet w tych czasami nie potrafia sie zabezpieczyc" nadal nie moge zrozumiec zwiazku... :o

Gość ann//
jakie kurwa mohery?! Napisałam tylko ze jest to szkodliwe dla zdrowia!!!! Owszem wpadki sie zdarzają i po to sa te tabletki zeby sie jakos ratowac ale to mozna wziąc raz i itak jest szkodliwe a ztego co napisała ta osoba to ona uzywała tego dwa razy w krótkim czasie! To nie sa witaminy zeby sobie łykac jak sie ma ochote! Trzeba sie zabezpieczac porządnie zeby nie trzeba było uzywac takich środków, szczególnie tak czesto bo to gówno potrafi rozwalic całą gospodarke hormonalną

zgadzam się z ann// mi te tabletki rozregulowały cykl na pół roku. One zawsze powinny być ostatecznością

Gość dsadsasd
Owszem działa i co z tego? NIe sądzisz, ze czytając topik większość pustogłowych blondi dojdzie do wniosku, że skoro działa to po co się zabezpieczać ? I tak z pigułki 'po" będzie najnowszy środek anty...