Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samajda

Nie rozumiem jak można trzymać zwierze w mieszkaniu

Polecane posty

Gość samajda

jak ktoś ma dom z ogrodemi zwierzęta mają w pomieszczeniu gospodarczym albo kotłowni legowisko to rozumiem ale w mieszkaniu ? ludzie mają nasrane w głowie niektóre się chwalą - ale mój kot nie wychodzi na dwór i nie jest brudny i nie ma pcheł a dlaczego pozbawia zwierzę naturalnego środowiska ? tacy niby miłośnicy zwierząt myślą o sobie a nie o zwierzaku. Moja koleżanka trzyma w kuchni świnkę morską w klatce, w kuchni cuchnie i jeszcze kupy świnki turlają się po podłodze i ona w takiej kuchni je.Ohyda :-O

Gość miłosniczka zwierząt
ja mam dom z ogrodem ale moje zwierzaki nie mieszkają w jakiejś kotłowni tylko razem ze mna! bo są członkami rodziny a ty sie nie wpieprzaj do cudzego zycia, co cię to obchodzi że kolezanka trzyma świnke w kuchni? wg ciebie smierdzi? to tam nie przylaź nie pozdrawiam

Gość jasdebi
a ja mam psa, trzy szczury, tchórzofretkę i pająki w kącie, jestem taka egoistyczna i zajebista, że chuj mnie boli twoje niezrozumienie 😴

nie musisz rozumieć, widać natura poskąpiła ci rozumu....

Gość samajda
może nie zaznałyście miłości w życiu ? I dlatego pragniecie kochać zwierzaki i trzymać je zmieniając mieszkanie w obórkę i nie czujecie smrodku bo się przyzwyczaiłyście

Gość oceniam nałogowo
1/10 💤