Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weer

Jak znaleźć pracę w anglii będąc jeszcze w polsce? NIE O LONDYNIE!

Polecane posty

Gość Weer

Jak w temacie. Chce wyjechać do anglii i mieć pewną pracę na miejscu. Szukać przez agencje polskie/angielskie a może przez portale ogłoszeniowe? Myślałem o pracy opiekuna w ośrodku opieki na razie innego pomysłu nie mam, chce(muszę) pracować w nocy albo od późnego popołudnia. Co polecacie?

Gość nudzi mi sie
ja znalazlam w necie

Gość jeszcze jedna
jeszcze jedna ,pamietam rok 2004 w moim miescie 5 polakow ach to byly czasy..

Gość no pzreiez wiadomo
no jako opeikunka to masz duze szanse, to zjebana robota ,wiec malo kto chce to robic, wiec probuj...

Gość Weer do jeszcze jedna
Ech jak to wspaniale jak w okolicy nie ma innych polaków(ironia) to że w uk jest tylu polaków to nie moja wina, te że wolą ponglish niż polish + english też nie jest moją winą. Tak samo jak i to że połowa tylko kombinuje jak zdobyć benefity, jak się najeść za 10Ł tygodniowo, i jeszcze narzekają jakie to tam wszystko jest be. Więc nie mów mi że Jestem kolejny w jakiejś twojej zrytej liście emigrantów którzy psują wizerunek naszemu krajowi bo mnie nie znasz! Najpierw się zastanów co sobie myślą o Polsce obcokrajowcy którzy spotkali ciebie!

Gość Weer do jeszcze jedna
Ech jak to wspaniale jak w okolicy nie ma innych polaków(ironia) to że w uk jest tylu polaków to nie moja wina, te że wolą ponglish niż polish + english też nie jest moją winą. Tak samo jak i to że połowa tylko kombinuje jak zdobyć benefity, jak się najeść za 10Ł tygodniowo, i jeszcze narzekają jakie to tam wszystko jest be. Więc nie mów mi że Jestem kolejny w jakiejś twojej zrytej liście emigrantów którzy psują wizerunek naszemu krajowi bo mnie nie znasz! Najpierw się zastanów co sobie myślą o Polsce obcokrajowcy którzy spotkali ciebie!

Gość eigrantka3333
Witaj, ja tak samo jak TY bardzo chciałam wyjechać, szukałam różnej pracy przez agencje, na portalach ale niestety to nic pewnego. Każą Ci zapłacić za pracę a jak dojedziesz na miejsce to nie masz pewności że ktoś oraz praca czekają na Ciebie... ja po długich poszukiwaniach zraziłam się tym że każdy chce kase, wiec wyjechałam w ciemno, zamiast płacić komuś wcale nie małe pieniądze za praę niewiadomo czy pewno wolałam działać sama. tylko tle dobrze ze mieszkanie miałam pewne. Takze nie wiem,mogę Ci podać adres agencji pracy i sobie zadzwonisz. jest sprawdzona i pewna, dużo osób przyjeżdza tam z Polski i na drugi dzień idą do pracy. Także zależy od Ciebie... pozdrawiam

Gość Weer
No to podawaj:)

Gość 29 LATKA Z LONDYNU
dajcie ogloszenie miedzy innymi na strone- gumtree- pracodawca was sam znajdzie!!!do domow opieki potrzebuja z pocalowaniem reki- oczywisciwe jezyk angielski komunikatywny- przygotujcie sie na ciezka prace!!!!!

Gość gość
Zerknij na stronę www.cekal.pl Koleżanka znalazła tam ofertę pracy jako opiekunka osoby starszej i wyjechała do UK. Dom opieki, w którym pracuje zapłacił za bilet lotniczy. Założyciel firmy to były opiekun osób starszych, więc o czymś to świadczy.