Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rutowicz Jolanta

feel dostał telekamerę

Polecane posty

Gość zmęczona kobieta
kto jeszcze dostał? wiem że jakiś Karolak (kurwa , moim zdaniem Żak jak nic, a nie jakiś facet z furtką w zębach :O) , Żmuda dostała i Ranczo. kto tam jeszcze co dostał?

Gość SZKODA ŻE DODA NIE DOSTALA

Gość dla mnie to wiocha te całe
telekamery 😡 zagra jakiś obszczymurek w operze mydlanej dla kucharek i zaraz WIEEEELKA GWIAZDA!!!!!!!!!!!!!!!!:O nie mając żadnego dorobku i nie ma sie czym pochwalic.... dziękować bogu ,ze nie musielismy oglądać Cichopków i mroczków ..😠 A MÓWIĄ ,ZE TO TAKIE NASZE OSCARY ! taaa sraryyy

Gość zmęczona kobieta
a jeszcze rok temu sluchałam feela , jak mogłam, dla mnie on stał się przegrany gdy pierdolił o kopytkach i że kolacji nie jada :O:O:O:O:O

Gość ciekawe że facetów to wali
a laski sikają i wzbudza to w nich jakieś emocje, ot rożnica płci

a slyszeliscie go na zywo? on ma niesamowity glos, pozatym jego koncerty roznia sie od tych teledyskow.. nie wiem jak on to robi ale daje duzo wiecej czadu na koncertach no chyba ze udaje mu sie to tylko w swoim miescie :D:D

Lady Love - ładną dziewczyna jesteś,fajnie malujesz a takiego chujowego zespolu słuchasz ? Ty tak sama czy ktoś Ci kaze ? :o

hehe nie no slucham bluesa, rnb, metalu, rocka ale na feelu bylam na koncercie i nie zaluje :) podobało mi sie, nie wiedzialam ze potrafi tak spiewac :)

Gość ech.........................
Takie zespoły jak Feel to marne zespoliki które służą głównie zarabianiu kasy i nie istnieją one długo. Dzisiaj są a jutro już ich niema a pojutrze już nikt o nich nie pamięta. Według mnie twór zwany Feel trudno nazwać zespołem gdyż jedyną osobą z tego pseudo zespołu o której się pisze to Kupicha reszta zaś jawi się jako muzycy sesyjni których zadaniem jest wspieranie tego gostka podczas koncertów:o

szkoda tylko ze tyle o nich slychac, od 2lat sa na listach przebojow i wlasciwie wszedzie mozna ich uslyszec wiec juz nie zaliczaja sie do tych ktorzy zrobia jeden hit i na tym poprzestaja pozatym podziwiam kazdego kto robi cos w strone muzyki :) oni maja swoj wlasny styl

Gość ech.....................
do czasu blondyna do czasu:o 🖐️

Gość ech..............
Nie Kupicha :o

Gość dobrze że Smroda nic nie
dostała,aż przyjemniej sie oglądało jak nie było jej na sali :) Od razu poziom wyższy.Pomyślałam sobie,jak pięknie by było,jakby zniknęła raz na zawsze z życia publicznego

Gość feel - bleee
ogladalam go i po raz n-ty stwierdzam, ze on nie umie spiewac! Dzizas, ten jego stłumiony glos czy co on to z nim robi wola o pomste do nieba! Zenada jednym slowem na calej linii:/

Gość buahahhahahha
myślałam ze chociaz Kombi dostanie a tu doopa zbita feel porazka roku:O:OP